1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO pikeun Solar PV Array

Pedaran pondok:

1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO pikeun Solar PV Array didesain kalayan aman dina format Stand-alone sareng enclosed, kisaran switch ieu tiasa dipasang sareng sayogi pikeun ngajantenkeun idéal pikeun kaperluan isolasi listrik, sapertos perbaikan, pamasangan pangropéa sareng pamariksaan .


  • Dipeunteun tegangan insulasi: DC 1000V, 1500V
  • Dipeunteun ayeuna manaskeun: 16A, 25A, 32A
  • Gelar tahan cai: IP66
  • Kutub DC: 2P atanapi 4P
  • Sambungan: Kalayan MC4 Panyambung Surya
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaunggulan tina IP66 DC Isolator Switch

    1. Kompak sareng cocog éta rohangan kawates

    2. DIN rel ningkatna pikeun instalasi gampang

    3. Beban-pegatna dugi ka 8 kali dipeunteun ayeuna sahingga idéal pikeun isolasi motor

    4. Ganda putus sareng rivet pérak-kinerja hadé, réliabilitas sareng awét

    5. Jangkauan komprehensif, modél 16 dugi ka 32A

    6. Protéksi tahan cai IP tingkat luhur 66

    7. Kapasitas pegatna tinggi sareng celah hawa kontak 12,5 mm

    8. Gampang dipasang sareng dioperasikeun

    9. Gampang snap-on pas tina saklar bantu

    Solar Isolator Switch

    Data Téknis tina IP66 DC Isolator Switch

    Ngaran Modél FDIS-16 FDIS-25 FDIS-32
    CNC di handap ieu numutkeun IEC60947-3
    Dipeunteun tegangan insulasi DC 1000V / 1500 
    Dipeunteun arus manaskeun 16A 25A 32A
    Dipeunteun dorongan tahan tegangan Uimp 8000V
    Dipeunteun kapasitas ngadamel sirkuit pondok 1300A 1500A 1700A
    Dinilai pondok-circuit ayeuna Icc 5000A
    Spesifikasi sekering maksimum gL (gG)  40A 63A 80A
    Hirup mékanis 10.000
    Kutub DC 2 atanapi 4
    Suhu operasi -25 ℃ ~ + 70 ℃
    Gelar tahan cai IP66

     

    Data Produk Saklar Isolator Surya IP66 DC

    3054067754_1659116767

    Isolator Switch_页面_1 Isolator Switch_页面_2 Isolator Switch_页面_3 Isolator Switch_页面_4

     

    12661794414_564073070

    Isolator Switch in solar project

     

     

    Naha Milih Risin?

      · Pangalaman 12 taun di pabrik surya
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami