Panyambung Otomatis Mobil Kawat Extender 2 Pin SAE Cable Batre

Pedaran pondok:

Kabel SAE gampang sambungkeun sareng sambung, fleksibel pikeun collocate. Éta cocog pikeun sambungan batré surya sareng transfer, sareng mindahkeun batré otomotif sareng sajabana , surya sareng mobil.


  • Tipe Produk: Kabel carjer rakitan batré mobil
  • Colokkeun / Panyambung: MC4, Klip Alligator, SAE, DC, Terminal
  • Isolasi: PVC
  • Sertifikasi: CE, ROHS
  • Jasa OEM / ODM: Aya
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    Kaunggulan kabel batré SAE

    Kabel SAE gampang sambungkeun sareng sambung, fleksibel pikeun collocate. Éta cocog pikeun sambungan batré surya sareng transfer, sareng mindahkeun batré otomotif sareng sajabana , surya sareng mobil.SAE Connector

     

    Rupa-rupa kabel kakuatan SAE:

    1. SAE kana MC4 Panyambung Surya

    SAE to MC4 solar connector

     

    2. SAE pikeun SAE Cable Extension

    SAE TO SAE

     

    3. SAE kana Single Kaluaran Kaléng Kabel

    SAE single output cable

     

    4. SAE pikeun 50A Anderson Panyambung Daya

    SAE to Anderson Connector

     

    5. SAE ka O Ring Terminal sareng Blade fuse (10A-20A dina Opsional)

    SAE to O Ring with 15A fuse

     

    6. SAE pikeun Korék Rokok Jalu

    SAE to Male Cigarette lighter

     

    7. SAE pikeun Korék Rokok Awéwé

    SAE to cigarette lighter

     

    8. SAE ka 90mm Klip Alligator Ayeuna Tinggi

    SAE to high current Alligator

     

    9. SAE ka colokan jalu DC 5521/35135

    SAE to DC 5521 male plug

     

    Panerapan kabel SAE

    Application of SAE Cables

     

     

    Naha Milih Urang?

    · Pangalaman 12 taun di industri surya sareng dagang

    · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami