Produk

  • 2way 4way Solar Cable Clip Stainless Steel Wire Clamp for Solar Mounting Installation

    2way 4way Solar Cable Clip Stainless Steel Wire Clamp pikeun Pamasangan Pemasangan Surya

    2way Solar Cable Clip SUS Panel Clamp digunakeun pikeun manajemén kawat panonpoé, ogé dingaranan klip kabel stainless steel, klip panel surya. Éta tiasa ngabantosan kabel surya dina panel surya, pikeun ngajagi kabel surya tina murag sareng ngarusak.
  • MC4 Connector Dust Proof Cover Sealing Cap

    MC4 Panyambung Debu Bukti Cover Sealing Cap

    MC4 Connector Dust Bukti Cover Sealing Cap digunakeun pikeun MC4 konektor surya lalaki sareng awéwé, pikeun nangtayungan colokan MC4 sareng adaptor tina lebu sareng cai dina inverter surya sareng sistem tatasurya.
  • 10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller

    10A 20A 30A 12V 24V Calakan PWM Surya Kontrol Controller

    10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller mangrupikeun alat kontrol otomatis anu digunakeun dina sistem pembangkit listrik tanaga surya, anu ngatur susunan sél surya multi-kanal pikeun ngeusi batre sareng batréna pikeun nguatkeun beban inverter surya. Muatan solar controller mangrupikeun bagian kontrol inti tina sadaya sistem catu daya fotovoltaik.
  • 2P 4P 30mA 100mA 300mA 16A 32A 40A 63A ELCB RCCB RCD Residual Current Circuit Breaker

    2P 4P 30mA 100mA 300mA 16A 32A 40A 63A ELCB RCCB RCD Residual Circuit Breaker Ayeuna

    RCB RCCB nyaéta résidu Circuit Breaker Ayeuna, ELCB mangrupikeun Earth Leakage Circuit Breaker, anu lumaku pikeun sirkuit listrik kalayan tegangan anu dipeunteun 230 / 400V AC, frékuénsi 50 / 60Hz sareng dipeunteun ayeuna ti 16Amp dugi ka 125Amp.
    RCCB ELCB RCD nyayogikeun panyalindungan henteu langsung kana awak operator dina kaayaan sapertos bagian hirup anu kakeunaan kedah dihubungkeun sareng tiang bumi anu leres. RCCB ogé nyayogikeun panyalindungan tina bahaya seuneu anu disababkeun ku arus sesar bumi kusabab kagagalan fungsi alat panyalindungan anu langkung-ayeuna.
  • IP66 Power Distribution Box Circuit Breaker Enclosure Weatherproof Enclosure

    IP66 Distribusi Kakuatan Box Circuit Breaker Enclosure Weatherproof Enclosure

    IP66 Distribusi Box Box Circuit Breaker Enclosure Weatherproof Enclosure mangrupikeun pihak anu penting pisan dina pamasangan solar, upami anjeun nganggo DC circuit breaker salaku isolasi. Box IP66 Distribution Enclosure Box ieu dirancang pikeun ngatur imah pemutus sirkuit DIN kumplit sareng tutup anu tiasa diangkut Éta ogé éntri kabel luhur, handap sareng tukang.
  • Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC550V DC800V DC MCB 6A to 63A

    Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC550V DC800V DC MCB 6A nepi ka 63A

    Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC500V DC800V DC MCB 6A dugi ka 63A didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan arus samentawis dina alat-alat atanapi alat-alat listrik, dimana panyalindungan sirkuit cabang parantos dijagaan atanapi henteu diperyogikeun. Alat-alat dirancang pikeun aplikasi sirkuit kontrol arus langsung (DC) dina Tata Surya UV.
  • 1000V Solar Outdoor Power Protection Device Surge Arrester DC SPD

    1000V Surya Alat Perlindungan Daya Surya Surge Arrester DC SPD

    1000V Surya Perlindungan Kakuatan Surya Surge Arrester DC SPD (pondokna DC SPD, alias, surge suppressor, surge arrester) cocog pikeun TN-S, TN-CS, TT, IT jsb, sistem catu daya AC 50 / 60Hz. Nalika SPD gagal ngarecahna langkung panas atanapi langkung-ayeuna, pelepasan kagagalan bakal ngabantosan alat-alat listrik misah tina sistem catu daya sareng masihan sinyal indikasi, éta ogé tiasa diganti pikeun modul nalika ngagaduhan voltase operasi dina Solar PV Systems.
  • 1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO for Solar PV Array

    1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO pikeun Solar PV Array

    1000V 32A Waterproof DC Isolator Switch SISO pikeun Solar PV Array didesain kalayan aman dina format Stand-alone sareng enclosed, kisaran switch ieu tiasa dipasang sareng sayogi pikeun ngajantenkeun idéal pikeun kaperluan isolasi listrik, sapertos perbaikan, pamasangan pangropéa sareng pamariksaan .
  • AC Miniature Circuit Breaker 63 Amp 1P 2P 3P 4P AC MCB

    AC Miniatur Circuit Breaker 63 Amp 1P 2P 3P 4P AC MCB

    AC Miniatur Circuit Breaker 63 Amp 3 Phase MCB didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan arus kasebat dina alat-alat atanapi alat-alat listrik, dimana panyalindungan sirkuit cabang parantos dijagaan atanapi henteu diperyogikeun. Alat-alat dirancang pikeun aplikasi sirkuit kontrol arus langsung (AC) dina Tata Surya.
123456 Teras> >> Halaman 1/6

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami