TUV 2PfG 1169 Murni Tambaga Surya PV Kabel 6mm 1000V

Pedaran pondok:

TUV 2PfG 1169 Murni Tambaga Surya PV Kabel 6mm 1000V mangrupikeun komponén khusus anu dianggo pikeun nyambungkeun panel surya sareng Inverter atanapi kotak kontrol dina sistem kakuatan Surya. Éta résistansi UV sareng tiasa dianggo di luar di lingkungan anu ekstrim, Ozone, tahan Hidrolisis salami 25 taun.


  • Ukuran: 2x2.5mm, 2x4mm, 2x6mm, 2x10mm
  • Standar: TUV 2PfG 1169 PV1-F
  • Voltaseu : 600V / 1000VAC, 1000 / 1800VDC
  • Suhu: -40 ℃ ~ 120 ℃
  • Warna: Hideung
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    Fitur:

    TUV 2PfG 1169 Murni Tambaga Surya PV Kabel 1000V 2 × 2.5mm, 2x4mm, 2x6mm, 2x10mm gaduh Double insulasi, kabel éléktron-balok cross-numbu pikeun stasiun listrik fotovoltaik.

     

    Consonstrioin:

    Konduktor: tambaga kaléng, numutkeun kana VDE0295 / IEC60228, Kelas 5

    Isolasi: Polyolefin copolymer electron-beam cross-linkd (XLPE / XLPO)

    Sarung luar: Polyolefin coploymer electron-beam cross-linkd (XLPE / XLPO)

    Warna sarung: Hideung

     

    Ciri:

    1. Bahan éléktronik silang-beungkeut éléktron henteu lebur atanapi ngalir, bahkan dina suhu luhur, résistansi tinggi ngalawan panas, tiis, abrasi, UV, ozon sareng hidrolisis.

    2. Kabel ieu nyayogikeun cara pikeun saling sambung antara panel fotovoltaik (PV) sareng tina panél kana inverter. 

    3. Aranjeunna beroperasi dina tegangan DC sareng nyayogikeun umur panjang dina kaayaan kakeunaan.

     

    Spesifikasi Téknis:

    1. Tegangan nominal: U0 / U = 600 / 1000V AC, 1000 / 1800V DC

    2. Tegangan uji: 6500V, 50HZ, 5min

    3. Peunteun Suhu: -45 ℃ dugi ka + 125 ℃ -40 F dugi ka + 257F 

    4. Suhu Sateuacan 25 taun (TUV): - 40 ℃ dugi ka + 90 ℃ -40 F dugi ka + 194F 

    5.Maks. Suhu sirkuit pondok: 280 ℃, + 536 F.

    6. radius bending: pamasangan tetep> 4 × Φ Kadang-kadang ngalih> 5 × Φ

     

    Pasipatan Bahan / Standar

    Kinerja tahan seuneu: IEC 60332-1

    Émisi haseup: IEC 61034; EN 50268-2

    Beban seuneu low: DIN 51900

    Persetujuan: TUV 2PfG 1169 / 08.2007PV1-F

    Standar aplikasi: UNE211 23; UNE 20.460-5-52, UTE C 32-502

    页面提取自-1000V Catalogue -Slocable

    3) Jaket: XLPE, bébas Halogén, tahan UV.

    2) Isolasi: XLPE, bébas halogén.

    1) Konduktor: 99,99% Strand Tinned Copper Kawat.

     

    15

     

    Ukuran 1000V PV1-F Kabel Surya Inti Ganda

    Ukuranna Konduktor Konstitusi Konduktor OD Kabel OD Résistansi Max. Dipeunteun Tegangan 60 ℃ Ampacity
    mm2 nx mm mm mm Ω / Km V A
    2 × 2,5 48 × 0,25 2.02 5.45 × 11.0 8.21 1000/1800 41
    2 × 4.0 56 × 0,3 2.35 6.10 × 12.3 5.09 1000/1800 55
    2 × 6,0 84 × 0,3 3.20 7.20 × 14.5 3.39 1000/1800 70
    2 × 10 142 × 0,3 4,60 9.00 × 18.1 1,95 1000/1800 98

     Kapasitas anu dibawa ayeuna aya dina kaayaan nempatan kabel tunggal dina hawa.

     

     Sambungan Surya Tina panel Surya ka PV Inverter

     Solar system connection

     

    Naha Milih Urang?

      · Pangalaman 12 taun di industri surya sareng dagang
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami