2P 4P 30mA 100mA 300mA 16A 32A 40A 63A ELCB RCCB RCD Residual Circuit Breaker Ayeuna

Pedaran pondok:

RCB RCCB nyaéta résidu Circuit Breaker Ayeuna, ELCB mangrupikeun Earth Leakage Circuit Breaker, anu lumaku pikeun sirkuit listrik kalayan tegangan anu dipeunteun 230 / 400V AC, frékuénsi 50 / 60Hz sareng dipeunteun ayeuna ti 16Amp dugi ka 125Amp.
RCCB ELCB RCD nyayogikeun panyalindungan henteu langsung kana awak operator dina kaayaan sapertos bagian hirup anu kakeunaan kedah dihubungkeun sareng tiang bumi anu leres. RCCB ogé nyayogikeun panyalindungan tina bahaya seuneu anu disababkeun ku arus sesar bumi kusabab kagagalan fungsi alat panyalindungan anu langkung-ayeuna.


  • Ngaran pondok: RCCB, RCB, ELCB, RCD
  • Tipe Rilis: A, AC (Tipe éléktro-magnét)
  • Kutub No. 2P, 4P
  • Tegangan Dipeunteun: 240 / 415V AC
  • Dipeunteun résidu Operasi Ayeuna: 30mA, 100mA, 300mA
  • Dipeunteun Ayeuna: 16A, 25A, 32A, 40A, 63A, 100A
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    ELCB RCCB RCD Pamutus Sirkuit Ayeuna Alat paranti

    Kauntungannana ELCB RCCB RCD Pamutus Sirkuit Ayeuna

    · Nyayogikeun panyalindungan tina sesar bumi / arus kabocoran sareng unction of isolation

    · Kapasitas arus pondok-circuit tinggi tahan

    · Aplikasi kana terminal sareng sambungan Pin / U tipe busbar

    · Fungsi tampilan ON / OFF tina posisi kontak

    · Dilengkepan terminal sambungan anu dijagaan ramo

    · Bagian palastik tahan seuneu tahan panas anu teu normal sareng pangaruh anu kuat

    · Otomatis pegatkeun sambungan sirkuit nalika kasalahan bumi / kabocoran arus lumangsung sareng ngaleuwihan sénsitip anu dipeunteun

    · Bebas tina catu daya sareng tegangan garis, sareng bébas tina gangguan éksternal, turun naek voltase

    AC RCCB ELCB 4P AC RCCB ELCB

    Data Téknis tina ELCB Earth Leakage Circuit Breaker 2p 4p

    Jumlah Barang TORD4-63
    Modél Jinis éléktro-magnét, Jinis éléktronik
    Karakteristik résidu ayeuna A, AC
    Dipeunteun Tegangan 240 / 415V AC
    Kutub No. 2P, 4P
    Dipeunteun Ayeuna 16A, 25A, 32A, 40A, 63A, 100A
    Dipeunteun résidu operasi sésana 30mA, 100mA, 300mA
    Dipeunteun ngadamel sareng ngarusak kapasitas 630A
    Dipeunteun frékuénsi 50 / 60Hz
    Durasi nyandung Tripping sakedapan ≤0.1s
    Daya tahan elektro-mékanis Langkung ti 4000 siklus
    Standar IEC, CE, CB, ISO9001, TUV
    Pamasangan 35MM DIN RAIL

     

    Kauntungannana ELCB RCCB

    Advantage of AC RCCB

     

    Fungsi RCD Alat Sésana Ayeuna

    1. RCCB kalayan dipeunteun sensitipitas dugi ka 10mA tiasa dianggo salaku alat pelindung suplemén upami sanés ngajaga alat gagal panangtayunganana ngalawan kejutan listrik.
    2. RCCB dirancang pikeun pamasangan rumah tangga sareng aplikasi anu sami, pikeun operasi non-propésional,sareng henteu diperyogikeun pangropéa.
    3. RCCB nyayogikeun panyalindungan ngalawan kejutan listrik anu dihasilkeun tina kontak langsung tina dua jalur anu dijaga, atanapi arus kabocoran antara dua garis ieu.
    4. Alat-alat khusus sapertos alat pelindung surge, arrester surge jsb disarankeun pikeun masang dina garis hulu ka RCCB salaku pancegahan ngalawan voltase gelombang poténsial sareng arus anu lumangsung di sisi input kakuatan na.
    5. Kaayaan sareng aplikasi anu nyugemakeun sapertos didadarkeun di luhur, RCCB kalayan alat "ON-OFF" nunjukkeun cocog pikeun fungsi isolasi.

     

    https://www.risinenergy.com/2p-4p-30ma-100ma-300ma-16a-32a-40a-63a-elcb-rccb-rcd-residual-current-circuit-breaker-product/

    https://www.risinenergy.com/2p-4p-30ma-100ma-300ma-16a-32a-40a-63a-elcb-rccb-rcd-residual-current-circuit-breaker-product/

     

    Data Produk ELCB RCCB RCD 

    Earth Leakage Circuit Breaker ELCB RCCB RCD_页面_1Earth Leakage Circuit Breaker ELCB RCCB RCD_页面_2

     

    Certificate of Circuit Breaker

     

     

    Naha Milih Urang?

    · 10 taun pangalaman dina industri surya

    ·  30 Menit kanggo bales saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami