2way Kawat Kawat Lampu Kawat Suria

Katerangan Singkat:

Jalur Panel 2way Solar Panel Clamp dipaké pikeun manajemén kawat surya, anu ogé namina klip kabel stainless steel, panel panel surya.Ia tiasa ngabantosan pikeun kabel kabel solar dina panel surya, pikeun ngajaga kabel solar ti turun sareng ngarusak.


  • Ukuran kabel anu Cocog: 2.5mm, 4mm, 6mm
  • Jumlah kabel: 2 Jalan Raya, 4ways
  • Bahan: Baja 304 stainless
  • Jinis Produk

    Perusahaan

    Pakét

    Proyék

    Lamaran

    FAQ

    2way SUS Kabel Kawat Suria Jalur Bumi dipaké pikeun manajemén kawat surya, anu ogé namina baja stainless klip kabels, panel panel surya.Ia tiasa ngabantosan kabel listrik pikeun solar dina panel surya, supados ngajaga kabel solar ti turun sareng rusak.

    Pitur tina kabel Kabel Satelit:

    1.. Klip kabel tiasa dipasang gampang pisan sareng gancang tanpa aya alat
    2. Klip kabel PV tiasa diakomésikeun dugi ka 2pcs / 4pcs PV DC Cable (2.5mm² 4.0mm² 6.0mm², 10AWG 12AWG 14AWG)
    3. Klip kawat solar tiasa dipasang dina ketebalan kerangka antara 1.5mm dugi ka 3.0mm
    4. Tepi anu dipasang dina pita kabel dilindungan tina karusakan
    5. Dijieun tina bahan baja stainless 304   

     

    Klip kabel dua jalur tiasa nyandak kabel 2pcs:

    Cable clip 2way 4-7 3-10 Fan_Fu Cable clip

    Klip kabel 4ways tiasa nyandak kabel 4pcs:

    4way

    微信截图_20200602173005Cable clip 4wayscable clip function

     

     

    Naha Milih Urang?

      · 12 Taun pangalaman dina industri sareng perdagangan solar
      · 30 Menit pikeun ngawalon saatos nampi E-mail anjeun
      · Jaminan 25 Taun Ka Sambungkeun MC4 Konektor, Kabel PV
      · Teu aya kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERHAD. diadegkeun dina taun 2010 sareng perenahna di "World Factory", Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran sareng inovasi kontinyu, RISIN ENERGY parantos janten supplier anu terkemuka, bageur sareng dunya anu dipercaya pikeun China. Kabel kabel PV, solar konektor PV, wadah sekring, DC Circuit Breakers, Controller Pangisi Solar, Panyambung Mikro Mikro, Panyambung Daya Anderson, Konektor kalis air, Déwan kabel PV, sareng sagala rupa jinis asesoris sistem fotovoltaic.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY nyaéta profésional OEM & ODM profésional pikeun Tata Surya sareng Penyambung Solar MC4.

    Urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa bungkusan sapertos kabel gulung, karton, kendang kai, reels sareng palet kanggo jumlah anu béda sakumaha anu anjeun pamundut.

    Urang ogé tiasa nyayogikeun pilihan kiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di sakumna dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Urang RISIN ENERGY parantos nyayogikeun produk surya (kabel kabel sareng konektor MC4) ka proyék stasion solar di sadaya jagad, anu aya di Asia Tenggara, Oséania, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropah jsb.工程

    Sistem solar nyertakeun panel surya, pemasangan surya surya, kabel surya, konektor matahari MC4, Crimper & Spanner kit alat solar, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Batre, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Inverter Gelombang Tenaga Suria, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Box Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch sareng Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan anu dianggunakeun, bebas polusi, bebas bising, tanaga listrik kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumber, henteu aya runtah tina bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. tanaga anu populér sareng diwanohkeun ka seluruh dunya.20161201160041_6938

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk utama perusahaan anjeun? Anjeun mangrupikeun pabrikan atawa padagang?

           Produk utama urang nyaéta Tata panonpoé kabelKonektor Tambang S44, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Panyambung sareng produk dulur dulur sanés anu sanés. Kami Pabrikan anu gaduh langkung ti 10years pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Sebut Harga produk?

           Kirimkeun Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, kami bakal balesan anjeun dina 30Minutes dina Waktu Gawé.

    Q3: Kumaha carana perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku anu kami pilih pikeun kualitas anu saé.

          2) Pagawé Profesional & Belajar ngarawat unggal rinci dina ngadamel ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Khusus anu tanggung jawab pikeun mariksa kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Service Project OEM?

           OEM & ODM pesenan anu nampi kalayan ramah sareng kami parantos sukses dina pangalaman OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan bongbolongan profésional.

    Q5: Kumaha carana kuring kéngingkeun conto?

           Kami ngahargaan nawiskeun conto FREE, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesanan alit: 3-10 Dinten;

          3) Kanggo Pesenan Jisim: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihan kami inpormasi anu berharga:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami