1000V 1500V OEM Disaluyukeun MC4 Surya Penyuluh Kabel sareng DC Waterproof Connector Jalu Awéwé

Pedaran pondok:

1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable with DC Waterproof Connector Male Female digunakeun dina sistem Solar Solar antara panel surya sareng Inverter atanapi kotak controller. Éta résistansi UV sareng IP68 tahan cai, tiasa dianggo di luar ruangan salami 25 taun. Anu penting, MC4 Extension Cable tiasa OEM dina panjang anu béda sareng ukuran kabel anu anjeun peryogikeun.


  • Ukuran kabel: 2.5mm2, 4mm2, 6mm2
  • Sambungan: MC4 Panyambung
  • Tegangan Dipeunteun: DC 1000V, 1500V
  • Fitur: IP67 Waterproof, tahan UV
  • Panjang Kabel OEM: Leres
  • Kahirupan Gawe: 25taun
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    solar harnessPedaran kabel kabel bikang MC4 lalaki

    1000V 1500V OEM Disaluyukeun MC4 Surya Penyuluh Kabel sareng DC Waterproof Connector Jalu Awéwé mangrupikeun sét dua kawat anu dirancang khusus pikeun nyambungkeun panel surya ka pengontrol muatan. Adaptor Kit kalebet konektor MC4 dina hiji tungtung pikeun sambungan anu teu upaya kana panel surya, sareng kawat anu kakeunaan dina tungtung anu sanés pikeun langsung ngarah kana pengontrol muatan. Kit sambungan kabel ieu penting pisan pikeun pamasangan surya luar-grid, hateup atanapi ground level, sareng ditawarkeun dina rupa-rupa ukuran. Kabelna tahan cuaca sareng didesain kanggo tahan panas pisan sareng tiis. Kit sambungan kabel ieu cocog pikeun Alat Pareum-Grid mimitian ti 100W dugi ka 400W.

    Cable MC4 extension ieu nganggo rupa-rupa panjang, ogé dua ukuran tolok anu béda pikeun dipilih. Ukuran anu béda ngamungkinkeun pikeun kustomisasi dumasar kana kabutuhan unik palanggan antara panel surya sareng muatan controller.solar panel connector

    Kaunggulan tina Kawat Surya PV

    ·Isolasi témbok dobel. Électron beam cross-numbu

    ·Résistansi anu hadé kana UV, minyak, gajih, oksigén sareng ozon

    ·Résistansi alus teuing pikeun abrasion ·Bébas halogén, tahan seuneu, karacunan rendah, ROHS

    ·Kalenturan anu saé sareng kinerja stripping

    ·Tegangan tinggi sareng kapasitas ngangkut ayeuna

    ·TUV, CE, ISO disatujuan 

    single core solar cable

    Kauntungan tina MC4 Panyambung Cai Surya 

    · Cocog sareng Multic Kontak PV-KBT4 / KST4 sareng jinis MC4 anu sanés

    · IP67 Waterproof sareng tahan UV, cocog pikeun lingkungan luar anu pikareueuseun

    · Ngolah dina situs anu aman, Sederhana sareng Gancang

    · Kasalametan kawin anu disayogikeun ku padumukan konci

    · Multiple plugging na unplugging siklus

    · Cocog sareng ukuran anu béda tina kabel PV umumna

    · Kapasitas mawa arus tinggi

    mc4 structure

     

     

    Gambar MC4 Extension Kawat (Hideung, 1x4mm2, L = 2m, OEM tiasa ditampi)

    C:Documents and Settingscheng×ÀÃæн¨Îļþ¼ÐʹÓÃ1 MODEL (1)

     

    OEM Kustomisasi Surya Kustomisasi

    1. MC4 Panyambung Jalu ka Pamimpin Éksténsi Awéwé

    4mm solar wire

     

     

    2. MC4 Panyambung Jalu / Awéwé pikeun Kabel Bare Tinned

    MC4 Connector MaleFemale to Tinned Bare Cable

    3. MC4 Panyambung Surya ka Anderson Power Connector 50A

    Anderson to MC4 connector cable

    4. MC4 Panyambung Surya kana SAE Panyambung

    SAE to MC4 solar connector

     

    5. MC4 Panyambung kana konektor LP20 Power

    MC4 to LP20 Power connector

     

     

    Naha Milih Urang?

    · Pangalaman 12 taun di industri surya sareng dagang

    · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

    Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami