1000V Surya Alat Perlindungan Daya Surya Surge Arrester DC SPD

Pedaran pondok:

1000V Surya Perlindungan Kakuatan Surya Surge Arrester DC SPD (pondokna DC SPD, alias, surge suppressor, surge arrester) cocog pikeun TN-S, TN-CS, TT, IT jsb, sistem catu daya AC 50 / 60Hz. Nalika SPD gagal ngarecahna langkung panas atanapi langkung-ayeuna, pelepasan kagagalan bakal ngabantosan alat-alat listrik misah tina sistem catu daya sareng masihan sinyal indikasi, éta ogé tiasa diganti pikeun modul nalika ngagaduhan voltase operasi dina Solar PV Systems.


  • Ngaran modél: TOWSP-DC
  • Kutub No. 2P, 3P
  • Tegangan Dipeunteun: DC 500V, 800V, 1000V
  • Lepaskeun Ayeuna (8 / 20s) Dina ~ Imax: 20kA ~ 40kA
  • Tingkat pelindung tegangan Up: ~ 3.6KV
  • Dukungan ningkatna: DIN rel 35mm
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    2fad71c66569f1e067fe6ac80e1da70

    Kaunggulan DC Surge Arrester SPD 2P, 3P

    1. Kasalametan jarak listrik anu super lega sareng jarak creepage, tegangan tahan listrik anu luhur, minuhan sarat panggunaan aréa luhur
    2. Henteu aya arus beban anu dianggap; colokan sareng tarik desain, tiasa ditagihkeun ngagantian, gampang dijaga
    3. Téhnologi sirkuit kontrol suhu bawaan, kinerja kaamanan tinggi, henteu saatos aliran.
    4. nunjukkeun yén warna héjo tina jandéla normal sareng naon waé beureum nunjukkeun kagagalan. Jelas sareng gampang dibédakeun.
    5. Antarmuka ngawaskeun jauh opsional tiasa dianggo pikeun ngawaskeun jauh.
    6. Tegangan kerja anu luhur, aliran pass tinggi, kinerja kaamanan tinggi sareng stabilitas tinggi.

    7. Pikeun panangtayungan lonjakan sistem photovoltaic (PV)
    8. Bagian inti nyaéta komponén vristor oksida logam kalayan kapasitas kaluaran tinggi.
    9. Tegangan résidu rendah sareng réspon gancang
    10. Kontrol anu tiasa dipercaya berkat sambungan kabel Thermo Dynamic Control.
    11. Kalayan kontak jarak jauh pikeun alat kontrol.
    12. Indikasi lepat ngalangkungan tanda beureum dina jandela pamariksaan.
    13. Modeu panyalindungan: L + / L- - PE.DC SPD 2P 1

    Data Téknis tina DC Protective Arrester DC SPD 2P, 3P

    Ngaran Modél TOWSP-DC
    Kutub No. 2P, 3P
    Maks. Tegangan Operasi Kontinyu (Uc) ~ 1000V DC
    Nominal Pelepasan Ayeuna (8 / 20s) (Di) 20kA
    Max. Ngalepaskeun Ayeuna (8 / 20s) (Imax.) 40kA
    Tingkat pelindung tegangan CM / DM di In ~ 3.6KV
    Waktos Respon <25ns
    Lingkungan Gawe Suhu -40 ℃ ~ + 80 ℃
    Kalembaban relatif <95%
    Nunjukkeun Buruk Héjo (normal), Beureum (gagal fungsi)
    Bahan tina Outer Shell Bahan tahan seuneu

     

    Gambar DC Protective Arrester DC SPD 2P, 3P

    DC Surge Arrestor 2P_页面_1 DC Surge Arrestor 2P_页面_2

    Naha Milih Risin?

      · Pangalaman 12 taun di pabrik surya
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami