10A 20A 30A 12V 24V Calakan PWM Surya Kontrol Controller

Pedaran pondok:

10A 20A 30A 12V 24V Intelligent PWM Solar Charge Controller mangrupikeun alat kontrol otomatis anu digunakeun dina sistem pembangkit listrik tanaga surya, anu ngatur susunan sél surya multi-kanal pikeun ngeusi batre sareng batréna pikeun nguatkeun beban inverter surya. Muatan solar controller mangrupikeun bagian kontrol inti tina sadaya sistem catu daya fotovoltaik.


  • Ngaran modél: YJSS
  • Jenis: PWM
  • Voltaseu: 12V / 24V Otomatis Adaption
  • Ayeuna: 10A, 20A, 30A, 40A, 50A, 60A
  • Aplikasi: Carger Controller, Solar Working Station, Light Controller, Voltage Controller, Solar System Controller
  • Pakét: Kotak individu
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    Solar charge controller PWM

     

    Kaunggulan tina 10A 20A 30A 12V 24V PWM Surya Ngatur Kontrolr

    1. stop kontak USB dua kali.

    2. Port injeksi alloy aluminium.

    3. cangkang plastik + beusi tukang beusi.

    4.12V / 24V Otomatis adaptasi, ukuran alit, gampang dioperasikeun.

    5.LCD, parameter programing. Fungsi mémori data.

    6. Ngagunakeun chip kelas industri PCB, lingkungan anu kasar adaptasi.

    7. Ngawangun-di industri mikro kontrol. Fungsi mémori data. Saatos netepkeun parameter na, éta dipareuman. Nalika dihurungkeun deui, teu kedah ngareset parameter na.

    PWM controller

     

    Data Téknis PWM PV Charge Controller

    Ngaran Modél YJSS
    Voltaseu 12V / 24V Otomatis Adaption
    Ayeuna 10A, 20A, 30A, 40A, 50A, 60A
    Max kakuatan Daya 1500W
    Tegangan Max PV 50V
    Jenis Batré Carjer Batré Asam Kalungguhan
    Ngapung Muatan 13.7V (standar, bisa diatur)
    Eureun eureun 10.7V (standar, tiasa diatur)
    Lepaskeun Sambungkeun deui 12.6V (standar, bisa diatur)
    Ukuranna 133 * 70 * 35mm
    USB 2 USB
    Kaluaran USB 5V / 2A MAX
    Suhu Operasi -35 ℃ ~ + 60 ℃
    Aplikasi Carger Controller, Solar PV System, Lampu Ngadalikeun
    Sertipikat ROHS, CE, ISO9001, ISO14001

    PWM solar charge controller 8

    Data Produk Controll Charge Surya 30A

    Pamastian kualitas:
    Ngagunakeun chip SMT prosés produksi kualitas chip kelas industri industri PCB, éta tiasa beroperasi sacara stabil dina hawa anu tiis, suhu luhur, beueus.
    Layar Témbong LED:
    Controllor nganggo dual LED display instruksi setting, setting setting sareng digital display hiji-ka-hiji tampilan anu cocog.
    Stop kontak USB ganda:
    Port USB standar digital, cocog sareng sadaya jinis alat téknologi digital dina panganteur USB pasar.

    PWM solar charge controller 3 PWM solar charge controller 4 PWM solar charge controller 5 PWM solar charge controller 6 PWM solar charge controller 9

    Babandingan RISIN Solar Charge Controller

    Hc8302d3d92d243c2aa6f327f2a3b168eR.jpg_

     

     

    Aplikasi tina PWM surya kontroller

    PWM solar charge controller 2

     

    Paket PWM ngecas pengontrol (Individual Box per pcs)

     

    PWM package 1

     

     

    Manuver Manual

    · Régulator cocog pikeun accu asam timah: BUKA, AGM, GEL.Éta henteu cocog pikeun hidrida logam hidrida, ion litium atanapi batré sanés.
    · Régulator muatan ngan cocog pikeun ngatur modul tatasurya.Entong nganggo DC atanapi catu daya sanés salaku sumber muatan.

    Fénoména henteu normal Alesan Solusi
    Cerah tapi henteu ditagihkeun Buka sirkuit atanapi sambungkeun sambungan tina panel fotovoltaik Sambungkeun deui
    Ikon beban teu dihurungkeun Modeu setélan lepat / Batré kirang Atur deui / Recharge
    Ikon beban lambat kedip-kedip Ngalangkungan beban Ngurangan beban watt
    Ikon beban gancang kedip-kedip Perlindungan sirkuit pondok Otomatis sambung deui
    Pareuman pareum Batré teuing low tibalik Pariksa batré / sambungan

    ¿ìËÙ°²×°Ö¸ÄÏ

     

    Naha Milih Risin?

      · Pangalaman 12 taun di pabrik surya
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami