Kabel BVR AC Baterai PVC Tambaga 16mm 25mm

Katerangan Singkat:

Kabel BVR AC Baterai PVC Tambaga 10mm 16mm 25mm 35mm diterapkeun pikeun dipaké antara kotak combiner sareng batré surya. Éta tiasa ngajantenkeun tanaga aman sareng kaluaran kanggo pepelakan AC kami dina sistem tatasurya.


  • Ukuran Popular: 4mm, 6mm, 10mm, 16mm, 25mm
  • Tegangan voltase: 450V / 750V AC
  • Konduktor: Belang Tangkal, Annealed Bare Tambaga
  • Insulasi: PVC
  • Warna: Konéng / Héjo, Beureum, Héjo, Hideung, Biru, Konéng
  • Pakét: 100m hiji gulung
  • Jinis Produk

    Perusahaan

    Pakét

    Proyék

    Lamaran

    FAQ

    Aplikasi Kabel BVR AC

    PVC Insulated Wire kalebet sérial kawat peletakan, anu biasana cocog pikeun ditempatkeun di tempat-tempat anu tetep. Sacara umum dianggo salaku panyambungna sistem surya, nyetir, pencahayaan, peralatan listrik, alat musik sareng peralatan telekomunikasi sareng tegangan dipeunteun dugi 450 / 750V (UO / U). Bagéan tina kawat plastik dianggo dina alat-alat nganggo tegangan AC dipeunteun dugi ka 300 / 300V.

    微信截图_20200602124002

    Data Téknis Kabét AC BVR AC

    Gaya BVR
    Ukuran Populer 4mm, 6mm, 10mm, 16mm, 25mm
    Konduktor Tembaga Bare Lépar
    Penebat PVC
    Standar GB / T 19666-2005, JB / T8734.2-2006
    Dipasang Tegangan 450V / 750V
    Ujian Tegangan 6KV (50Hz, AC)
    Suhu 70 ℃
    Warna Konéng / Héjo, Beureum, Héjo, Hideung, Biru, Konéng
    Paket 100m / gulung

    BVR AC cable

    Ukuran kabel BVR Batré AC

    Ukuranna Pangaliranana Kabel OD Résistansi tabuh 20 ℃ Dipasang Ayeuna tabuh 30 ℃ DipasangVoltaseu Beurat 100m
    mm2 nx mm mm Ω / Km A V kg
    1 × 1,5 13 × 0,41 3.2 12.1 24 450/750 2.0
    1 × 2,5 19 × 0,41 4.1 7.41 32 450/750 3,05
    1 × 4,0 19 × 0,52 4.8 4.61 42 450/750 4.6
    1 × 6.0 19 × 0,64 5.3 3,08 55 450/750 6,7
    1 × 10 49 × 0,52 6,8 1,83 75 450/750 12.9
    1 × 16 49 × 0,64 8.1 1,15 105 450/750 18.6
    1 × 25 98 × 0,58 10.2 0,727 138 450/750 30,6
    1 × 35 133 × 0,58 11.7 0.524 170 450/750 37.1
    1 × 50 133 × 0,68 13.9 0,387 215 450/750 54.0
    1 × 75 189 × 0,68 16.0 0,268 265 450/750 82,4

     

    Tés Lampu Suluh PVC AC tambaga

    Flame retardent AC Cable

    Kabel BVR AC Baterai PVC Tambaga 16mm 25mm ngadopsi bahan penebat seuneu-rame api-tahan ramah lingkungan, anu dipareuman sanés saatos ngantepkeun seuneu kabuka, sareng ngahasilkeun ngan ukur saeutik haseup bodas.

    BVR Cable 1

    35mm AC battery wire

    solar battery wire

    AC battery cable wire

    25mm AC battery cable

    BVR solar battery cable

    AC BVR battery cable

     

     

    Naha Milih Urang?

    · 10 Taun pangalaman dina industri sareng perdagangan solar

    ·  30 Menit pikeun ngawalon saatos nampi E-mail Anjeun

    · Jaminan 25 Taun Ka Sambungkeun MC4 Konektor, Kabel PV

    · Teu aya kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERHAD. diadegkeun dina taun 2010 sareng perenahna di "World Factory", Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran sareng inovasi kontinyu, RISIN ENERGY parantos janten supplier anu terkemuka, bageur sareng dunya anu dipercaya pikeun China. Kabel kabel PV, solar konektor PV, wadah sekring, DC Circuit Breakers, Controller Pangisi Solar, Panyambung Mikro Mikro, Panyambung Daya Anderson, Konektor kalis air, Déwan kabel PV, sareng sagala rupa jinis asesoris sistem fotovoltaic.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY nyaéta profésional OEM & ODM profésional pikeun Tata Surya sareng Penyambung Solar MC4.

    Urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa bungkusan sapertos kabel gulung, karton, kendang kai, reels sareng palet kanggo jumlah anu béda sakumaha anu anjeun pamundut.

    Urang ogé tiasa nyayogikeun pilihan kiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di sakumna dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Urang RISIN ENERGY parantos nyayogikeun produk surya (kabel kabel sareng konektor MC4) ka proyék stasion solar di sadaya jagad, anu aya di Asia Tenggara, Oséania, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropah jsb.工程

    Sistem solar nyertakeun panel surya, pemasangan surya surya, kabel surya, konektor matahari MC4, Crimper & Spanner kit alat solar, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Batre, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Inverter Gelombang Tenaga Suria, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Box Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch sareng Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan anu dianggunakeun, bebas polusi, bebas bising, tanaga listrik kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumber, henteu aya runtah tina bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. tanaga anu populér sareng diwanohkeun ka seluruh dunya.20161201160041_6938

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk utama perusahaan anjeun? Anjeun mangrupikeun pabrikan atawa padagang?

           Produk utama urang nyaéta Tata panonpoé kabelKonektor Tambang S44, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Panyambung sareng produk dulur dulur sanés anu sanés. Kami Pabrikan anu gaduh langkung ti 10years pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Sebut Harga produk?

           Kirimkeun Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, kami bakal balesan anjeun dina 30Minutes dina Waktu Gawé.

    Q3: Kumaha carana perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku anu kami pilih pikeun kualitas anu saé.

          2) Pagawé Profesional & Belajar ngarawat unggal rinci dina ngadamel ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Khusus anu tanggung jawab pikeun mariksa kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Service Project OEM?

           OEM & ODM pesenan anu nampi kalayan ramah sareng kami parantos sukses dina pangalaman OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan bongbolongan profésional.

    Q5: Kumaha carana kuring kéngingkeun conto?

           Kami ngahargaan nawiskeun conto FREE, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesanan alit: 3-10 Dinten;

          3) Kanggo Pesenan Jisim: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihan kami inpormasi anu berharga:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami