4to1 MC4 Y Cabang Panyambung Surya Panel Sambungan Paralel

Pedaran pondok:

4to1 MC4 Y Cabang Panyambung Surya Panel Sambungan Paralel (1 Set = 4Male1 Awéwé + 4Female 1Male) nyaéta sapasang panyambung kabel MC4 pikeun panel surya Konektor 4Y ieu ilaharna dianggo pikeun ngaitkeun 4 panel surya senar ogé sambungan sajajar, pas sareng MC4 Bikang Jalu tunggal Panyambung tina Modul PV,. Panyambung cabang 4Y ieu tiasa cocog sareng sadaya panel surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% IP67 tahan cai, janten aranjeunna tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca.


  • Funtion: 4 input, 1 kaluaran
  • Tegangan Dipeunteun: 1000V
  • Dipeunteun Ayeuna: 50A
  • Kelas tahan cai: IP67
  • Suhu sekitarna: -40 ℃ ~ 100 ℃
  • Panjangna: 50cm (OEM tiasa ditampi)
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ


    4in1 Y branch MC4 connector

    Pedaran ngeunaan 4 ka 1 kabel cabang Surya

    Jantenkeun kabel paralel 4 panel surya janten angin ku konektor MC4 4to1 Y Cabang anu diperpanjang ieu. Utamana cocog pikeun 400W kit, konektor ieu ngamungkinkeun anjeun masang panél dina orientasi potrét atanapi lanskap tanpa kabel anu pabalatak di jalan anjeun. Unggal bungkus sumping sapasang.

     

    single core solar cable

    Pedaran ngeunaan Panyambung Cabang Surya 

    4to1 MC4 Y Cabang Panyambung Surya Panel Sambungan Paralel kompatibel sareng konektor multi kontak 4, Éta tiasa ngadamel 4 kelompok panel surya dina sambungan anu gancang sareng dipercaya kana sistem photovoltaic (panel surya, konverter).

    mc4 structure

    4to1 Y solar connector

    Data Téknis Kawat Cabang MC4

    Dipeunteun Ayeuna 30A
    Dipeunteun Tegangan 1000V DC
    Tegangan Tés 6KV (50Hz, 1Min)
    Bahan Kontak Tambaga, Tin dilapis
    Bahan Insulasi PPO
    Résistansi Kontak <1mΩ
    Perlindungan Waterproof IP67
    Suhu sekitarna -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel Cocog 2.5/4/6mm2 (14/12 / 10AWG) kabel
    Sertipikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    Kauntungannana 1to4 MC4 Panyambung

    IP67 4to1 branch MC4

    high quality MC4 1to4

    advantage of 4to1 mc4 Y splitter

    PV branch cable 4to1

     

    Gambar tina 4 ka 1 Y Kabel Cabang (L = 50cm, OEM tiasa ditampi)

    Datasheet of MC4-2-1 branch

     

    Sambungan Paralel tina 4to1 Y cabang MC4

    4to1 Y cable using

     

    Naha Milih Risin?

    · Pangalaman 12 taun di pabrik surya sareng dagang

    · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami