Kawat Héjo Konéng 4mm 6mm Tambaga Surya Grounding Kabel Bumi

Pedaran pondok:

Kawat Héjo Konéng 4mm 6mm Tambaga Surya Ngabubarkeun Bumi Kabel dilarapkeun kana panel surya pikeun pembangkit listrik sareng komponén-komponén anu aya hubunganana sareng sambungan kabel, khususna cocog pikeun outdoor. Résistansi sinar panonpoé, anti sepuh, Ngagunakeun bahan tahan seuneu haseup bébas halogén, peunteun langkung luhur, langkung aman.


  • Ukuran populér: 2.5mm, 4mm, 6mm
  • Panjang populér: 10cm, 15cm, 20cm, 25cm, 30cm
  • Tegangan Dipeunteun: 450V / 750V AC
  • Konduktor: Tambaga bulistir terdampar
  • Isolasi: PVC
  • Warna: Konéng / Héjo
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    Panerapan BVR Solar Grounding Cable

    Kabel Lemah Surya BVR, Kawat Terisolasi PVC kagolong kana séri kabel peletakan, anu utamina cocog pikeun peletakan di tempat anu tetep. Earth Grounding Cable seueur dianggo salaku panyambung sistem tata surya, nyetir, pencahayaan, peralatan listrik, alat sareng alat-alat telekomunikasi kalayan tegangan anu dipeunteun dugi ka 450 / 750V (UO / U). Bagian tina kabel plastik dianggo dina alat-alat sareng AC dipeunteun tegangan dugi ka 300V.

    BVR grounding cable

    Data Téknis tina Kabel Lemah Surya BVRcustomized size副本

    Ukuran Kabel Diaméter liang Panjangna Pakét
     2.5mm2   5mm (4/6 / 8mm dina Opsional) 100mm / 120mm / 150mm / 200mm / 250mm / 300mm(Atanapi panjang disesuaikan khususna) 100 pcs / kantong
    4mm2
    6mm2

     

    yellow green ground cableyellow green ground cable 1yellow green ground cable 2

    9614861174_376689953

    H0e93c9f02c0441a6981100c623c8d429O.jpg__WPS图片

    Kustomisasi tina sababaraha grounding dirojong.

    14392532418_2080893017

    H642aa18065ca443aa66d9050391dd1ca4.jpg__WPS图片

     

    Naha Milih Urang?

      · Pangalaman 12 taun di industri surya sareng dagang
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami