Solar Panel Cable Splitter 1 ka 4 T Konektor Panyambung

Pedaran pondok:

Quadruple MC4 T branch Connector (1 Set = 4Male1 Woman + 4Female 1Male) nyaéta sapasang konektor kabel MC4 pikeun panel surya Konektor ieu biasana dianggo pikeun ngaitkeun 4 panel surya senar ogé sambungan paralel, pas sareng MC4 Konektor Jalu Jalu Awéwé tina Modul PV , .Panyambung cabang 4T ieu tiasa nyocogkeun sadayana panel surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% IP67 tahan cai, ngarah tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca.


  • Funtion: 4 input, 1 kaluaran
  • Tegangan Dipeunteun: 1000V
  • Dipeunteun Ayeuna: 30A
  • Bahan: Tambaga Tinned, PPO
  • Kelas tahan cai: IP67
  • Suhu sekitarna: -40 ℃ ~ 100 ℃
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    4in1 T branch MC4 connector

    Sambungan Surya Tina panel Surya ka PV Inverter

    Solar system connection

    Pedaran Konektor Cabang 4 dina 1 MC4 T

    4in1 Surya Cabang Panyambung mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun nyambungkeun opat panel dina paralel. Konektor 4T ieu ngagaduhan résistansi sepuh tinggi sareng ketahanan UV, ngajantenkeun aranjeunna tahan cuaca sareng tahan lingkungan anu kasar. Keling sareng konci dipaké pikeun nyambungkeun kabel sareng teu nganggo alat-alat tambahan pikeun ngarakit atanapi ngabongkar colokan.

    4to1 branch MC4

    Data Téknis tina MC4 4T Cabang Panyambung 1000V

    Dipeunteun Ayeuna 30A
    Dipeunteun Tegangan 1000V DC
    Tegangan Tés 6KV (50Hz, 1Min)
    Bahan Kontak Tambaga, Tin dilapis
    Bahan Insulasi PPO
    Résistansi Kontak <1mΩ
    Perlindungan Waterproof IP67
    Suhu sekitarna -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel Cocog 2.5/4/6mm2 (14/12 / 10AWG) kabel
    Sertipikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    Kauntungannana 4T PV Connector

    IP67 4to1 MC4

    high quality MC4 branch 1to4

    advantage of 4to1 mc4 splitter

    solar branch connector 4to1

     

     

    Gambar tina MC4 4to1 T Splitter

    Datasheet of MC4 4T branch

     

    Pakét tina 4in1 MC4 Panyambung Surya

    4in1 MC4

     

     

     

    Naha Milih Urang?

    · Pangalaman 12 taun di industri surya sareng dagang

    · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami