MC4 Panyambung Panyambung

  • Solar Branch Connector MC4 T Parallel Solar Panels

    Panyambung Cabang Surya MC4 T Panel Surya Paralel

    Triple MC4 T branch Connector (1 Set = 3Male 1Female + 3Female 1Male) mangrupikeun sapasang konektor kabel MC4 pikeun panel surya. Konektor cabang 3T ieu biasana dianggo pikeun ngahubungkeun 3 panel surya senar ogé sambungan paralel, pas sareng MC4 Wanoja Jalu Konektor tunggal ti modul PV. 3 dina konektor cabangna 1 henteu tiasa pas sareng sadaya panel surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% tahan cai (IP67), janten aranjeunna tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca.
  • 6 to 1 MC4 Splitter Connecting Solar Panels in parallel

    6 ka 1 MC4 Splitter Nyambungkeun Panél Surya sajajar

    6 ka 1 MC4 Splitter Nyambungkeun Panel Surya sacara paralel (1 Set = 6Male 1Female + 6Female 1Male) mangrupikeun sapasang konektor kabel MC4 pikeun panel surya. Konektor surya 6T ieu ilaharna dianggo pikeun ngahubungkeun 6 panel surya ogé sambungan anu sajajar, pas sareng MC4 Wanoja Jalu Konektor tunggal tina modul PV,. Konektor cabang 6T ieu tiasa nyocogkeun sadayana MC4 Type Photonic Universe panels surya. Éta 100% tahan cai IP67, ngarah bisa dipaké di luar ruangan dina kaayaan cuaca.
  • 5 in 1 solar Multi Contact Branch Connector for Extension Cables

    5 dina 1 Surya Multi Kontak Cabang Panyambung pikeun Kabel Penyuluh

    Penta MC4 T cabang Panyambung (1 Set = 5Male1 Awéwé + 5Female 1Male) nyaéta sapasang panyambung kabel MC4 pikeun panel surya Konektor surya 5T ieu ilaharna dianggo pikeun ngahubungkeun 5 panel surya séran ogé sambungan anu sajajar, pas sareng MC4 Konektor Jalu Jalu Jalu ti Modul PV, konektor cabang 5T ieu tiasa cocog sareng panél surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% IP67 tahan cai, janten aranjeunna tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca.
  • Solar Panel Cable Splitter 1 to 4 T Branch Connectors

    Solar Panel Cable Splitter 1 ka 4 T Konektor Panyambung

    Quadruple MC4 T branch Connector (1 Set = 4Male1 Woman + 4Female 1Male) nyaéta sapasang konektor kabel MC4 pikeun panel surya Konektor ieu biasana dianggo pikeun ngaitkeun 4 panel surya senar ogé sambungan paralel, pas sareng MC4 Konektor Jalu Jalu Awéwé tina Modul PV , .Panyambung cabang 4T ieu tiasa nyocogkeun sadayana panel surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% IP67 tahan cai, ngarah tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca.
  • MC4 T Connector Wiring Solar Panel 2to1 in series

    MC4 T Connector Wiring Panel Surya 2to1 dina séri

    2to1 MC4 T branch Connector (1 Set = 2Male1Female + 2Female1Male) nyaéta sapasang konektor kabel MC4 pikeun panel surya Konektor ieu biasana dianggo pikeun ngaitkeun 2 panel surya senar ogé sambungan anu paralel, pas sareng MC4 Single Jalu Konektor tunggal ti modul PV ,. Konektor cabang 2T ieu tiasa cocog sareng panél surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% tahan cai (IP67) ngarah tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami