AC Miniatur Circuit Breaker 63 Amp 1P 2P 3P 4P AC MCB

Pedaran pondok:

AC Miniatur Circuit Breaker 63 Amp 3 Phase MCB didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan arus kasebat dina alat-alat atanapi alat-alat listrik, dimana panyalindungan sirkuit cabang parantos dijagaan atanapi henteu diperyogikeun. Alat-alat dirancang pikeun aplikasi sirkuit kontrol arus langsung (AC) dina Tata Surya.


  • Ngaran modél: TOMC3AC-63
  • Kutub No. 1P, 2P, 3P, 4P
  • Tegangan Dipeunteun: AC 110V, 230V, 400V
  • Dipeunteun Ayeuna: 6A, 10A, 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A
  • Jenis Kurva: C
  • Dukungan ningkatna: DIN rel 35mm
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kauntungannana AC Pamutus Sirkuit MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    1. MCB Pamutus Sirkuit Miniatur nyaéta pikeun operasi anu teu propésional ku anu henteu dilatih, sareng henteu kedah diarana

    2. Kaayaan anu nyugemakeun sareng aplikasi sapertos anu parantos disebatkeun di luhur, MCB kalayan alat "ON-OFF" nunjukkeun cocog pikeun fungsi isolasi.

    3. Alat-alat khusus sapertos alat pelindung surge, arrester surge jsb disarankeun pikeun masang dina garis hulu ka MCB salaku pancegahan ngalawan voltase gelombang poténsi sareng arus anu lumangsung di sisi input kakuatan na.

    4. Kurva tripping anu cocog dipilih sareng dipasang leres, MCB ngumbara sareng mareuman sirkuit na anu terlindung upami aya kalepatan, sahingga méré perlindungan tina kejutan listrik.

    5. Perlindungan ngalawan duanana kaleuleuwihan sareng sirkuit pondok

    6. indikasi posisi kontak

    7. Berlaku pikeun terminal sareng pin / garpu jinis sambungan Busbar

    8. Gampang dipasang kana rel 35mm DIN

    MCB AC 2P 1

     

     

    Data Téknis tina AC Pamutus Sirkuit AC MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    Ngaran Modél TOMC3AC-63
    Kutub No. 1P, 2P, 3P, 4P
    Dipeunteun Tegangan AC 110V, 230V, 400V
    Dipeunteun Ayeuna 6A, 10A, 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A
    Lengkep tripping C
    Dipeunteun kapasitas-circuit pondok (lcn) 3kA
    Dipeunteun frékuénsi 50 / 60Hz
    Kelas ngawatesan énergi 3
    Dipeunteun dorongan tahan tegangan 6.2kV
    Daya tahan elektro-mékanis 6000
    Terminal sambungan Terminal sekrup / Tihang tihang kalayan calmp
    Kapasitas sambungan Konduktor kaku dugi ka 25mm ²
    Torsi ngencarkeun 2.0Nm
    Pamasangan DIN Rail 35mm / Panel ningkatna

    AC Miniature Circuit Breaker 1 AC Miniature Circuit Breaker 2 AC Miniature Circuit Breaker 3 AC Miniature Circuit Breaker 4 AC Miniature Circuit Breaker 5 AC Miniature Circuit Breaker 6

    Certificate of Circuit Breaker

    Gambar AC Circuit Breaker AC MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    TOMC3-63-MCB-Installation-Dimension

     

    Naha Milih Risin?

      · Pangalaman 12 taun di pabrik surya
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami