Warta

  • Risin Tell You How to Replace a dc Circuit Breaker

    Risin Nyarios Anjeun Kumaha Ngaganti dc Circuit Breaker

    Pemutus Sirkuit DC (DC MCB) lami pisan janten anjeun kedah parios pilihan anu sanés sateuacan mutuskeun masalah éta mangrupikeun alat anu rusak. Anu ngabobol panginten kedah digentos upami gampang pisan perjalanan, henteu jalan nalika kuduna, henteu tiasa direset, panas keuna, atanapi katingalina atanapi bau kaduruk ....
    Maca deui
  • The Difference Between Surge Protector And Arrester

    Bédana Pelindung Surge sareng Arrester

    Pelindung gelombang sareng panyawat kilat sanés hal anu sami. Sanaos duanana ngagaduhan fungsi pikeun nyegah langkung ageung, khususna nyegah langkung seueur kilat, masih seueur bénten aplikasi. 1. arrester ngabogaan sababaraha tingkat tegangan, mimitian ti 0.38KV volt low ...
    Maca deui
  • TrinaSolar has completed an off-grid photovoltaic power generation project situated in the charity-based Sitagu Buddhist Academy in Yangon, Myanmar

    TrinaSolar parantos ngarengsekeun proyék pembangkit listrik fotovoltais luar-tempat anu ayana di Akademi Budha Sitagu Budha anu amal di Yangon, Myanmar

    #TrinaSolar parantos ngarengsekeun proyék pembangkit listrik fotovoltais luar-tempat anu ayana di Akademi Budha Sitagu Budha di Yangon, Myanmar - hirup misi perusahaan urang 'nyayogikeun tanaga surya pikeun sadayana'. Pikeun ngungkulan kakurangan kakuatan poténsial, kami ngembangkeun solusi anu disaluyukeun tina 50k ...
    Maca deui
  • Risen Energy’s First Export of 210 Wafer-based Titan Series Modules

    Ékspor Mimiti Risen Energy ngeunaan 210 Tipe Series Titan Series

    Pabrikan modul PV Risen Energy parantos ngumumkeun yén éta parantos ngalengkepan pangiriman urutan 210 modul anu munggaran di dunya anu diwangun ku modul Titan 500W anu épisiénsi tinggi. Modulna dikirimkeun kana angkatan ka Ipoh, panyadia énergi anu berbasis di Malaysia Armani Energy Sdn Bhd. Modul PV manufac ...
    Maca deui
  • Solar project generates 2.5 megawatts of clean energy

    Proyék surya ngahasilkeun tanaga bersih 2,5 megawatt

    Salah sahiji proyek anu paling inovatif sareng kolaborasi dina sajarah barat laut Ohio parantos diaktipkeun! Situs pabrik Jeep anu asli di Toledo, Ohio parantos dirobih janten tatasurya surya 2.5MW anu ngahasilkeun énergi terbarukan kalayan tujuan ngadukung panempatan ulang lingkungan ...
    Maca deui
  • How Solar Power and City Ecosystems Can More Effectively Co-Exist

    Kumaha Kakuatan Surya sareng Ékosistem Kota Langkung Épéktip Sacara Raheut

    Sanaon panel surya mangrupikeun paningali anu beuki umum di kota-kota gedé di sakumna dunya, sacara umum masih aya diskusi anu cekap ngeunaan kumaha bubuka surya bakal mangaruhan kahirupan sareng operasi kota. Éta henteu heran ieu kasus. Barina ogé, tanaga surya i ...
    Maca deui
  • Can Solar Agriculture Save the Modern Farming Industry?

    Naha Tatanén Surya Nyalametkeun Industri Pertanian Modéren?

    Kahirupan patani sok janten salah sahiji kerja keras sareng seueur tantangan. Éta henteu aya wahyu anu disebatkeun dina taun 2020 aya langkung seueur tantangan ti kantos pikeun patani sareng industri sacara umum. Panyababna rumit sareng beragam, sareng kanyataan kamajuan téknologi sareng globalisasi gaduh ...
    Maca deui
  • Merry Christmas to all Risin partners in the new year 2021

    Wilujeng Natal ka sadayana mitra Risin di taun énggal 2021

    Wilujeng Natal sareng wilujeng taun énggal 2021! Grup Risin kami ngarepkeun anjeun usum Natal anu cemerlang sareng bahagia. Mudah-mudahan kaayaan sadayana henteu kunanaon dina taun payun. Risin bakal tetep ngalakukeun anu pangsaéna dina kualitas sareng jasa kabel surya, konektor surya mc4, Circuit Breaker sareng sol ...
    Maca deui
  • Risin 10A 20A 30A Intelligent PWM Solar Charge Controller for 12V 24V solar panel system

    Risin 10A 20A 30A Calakan PWM Solar Charge Controller pikeun sistem panel surya 12V 24V

    Risin PWM Solar Charge Controller mangrupikeun alat kontrol otomatis anu digunakeun dina sistem pembangkit listrik tanaga surya, anu ngendalikeun susunan sél surya multi-kanal pikeun ngeusi batre sareng batréna pikeun nguatkeun beban inverter surya. Controller muatan surya mangrupikeun kadali inti bagian tina saha ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/7

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami