Kabel DC 1500V H1Z2Z2-K Panel Surya kabel 6mm2

Pedaran pondok:

DC Cable 1500V H1Z2Z2-K Surya kawat Panel 6mm2 dianggo dina sistem kakuatan Photovoltaic pikeun nyambungkeun panel surya sareng Solar Inverter atanapi Solar combiner box. Éta tahan UV sareng tiasa dianggo di luar suhu -40 ℃ dugi ka 120 ℃ kalayan 25 taun damel.


  • Ukuran: 1x2.5mm, 1x4mm, 1x6mm, 1x10mm, 1x16mm
  • Standar: TUV EN50618 H1Z2Z2-K
  • Voltaseu : 1500VDC
  • Suhu: -40 ℃ ~ 120 ℃
  • Warna: Hideung, Beureum
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    solar cable advantage

    Naon Kabel Surya 1500V H1Z2Z2-K 1x4mm:

    kabel surya nyaéta kabel sambungan anu dianggo dina pembangkit listrik fotovoltaik. Kabel surya saling nyambungkeun panel surya sareng komponenana listrik sanés sistem photovoltaic. Kabel surya dirancang janten tahan UV sareng tahan cuaca. Éta tiasa dianggo dina kisaran suhu anu ageung sareng umumna diteundeun di luar.

     

    Kauntungannana Solar Cable 1500V:

    Syarat kinerja khusus pikeun bahan anu dianggo pikeun masang pamasangan panel surya dibéré dina kode listrik nasional sareng lokal anu ngatur pamasangan listrik di hiji daérah. Fitur umum anu diperyogikeun pikeun kabel surya nyaéta résistansi sinar ultraviolét, cuaca, suhu anu ekstrem daérah sareng insulasi anu cocog pikeun kelas tegangan alatna. Daérah anu bénten-bénten ngagaduhan aturan khusus ngeunaan grounding (pembumian) instalasi kakuatan tanaga surya pikeun panangtayungan shock listrik sareng perlindungan kilat.

    1500V single core

    3) Jaket: XLPE, bébas Halogén, tahan UV.

    2) Isolasi: XLPE, bébas halogén.

    1) Konduktor: 99,99% Strand Tinned Copper Kawat.

     

    Data Téknis tina 1500V H1Z2Z2-K Tunggal Surya Kabel Surya

    Dipeunteun Tegangan 600V / 1000VAC, 1500VDC 
    Kondéktor 99,99% Tambaga Strand, Tin dilapis (Numutkeun VDE0295 / IEC60228)
    Isolasi Polyolefin copolymer éléktron-balok cross-numbu (XLPE / XLPO)
    Jaket Polyolefin copolymer éléktron-balok cross-numbu (XLPE / XLPO)
    Tegangan Tés 6500V, 50Hz, 5Min
    Watekna Résistansi UV, bébas-halogén
    Suhu sekitarna -40oC ~ 120oC, Langkung Ti 25 Taun (TUV)
    Kinerja Seuneu IEC 60332-1
    Émisi haseup IEC 61034, EN 50268-2
    Warna Hideung, Beureum
    Sertipikat TUV, CE, ISO
    Standar EN 50618: 2014 H1Z2Z2-K

    3

     

    Ukuran 1500V Surya Kabel 4mm 6mm 10mm

    Ukuranna Konduktor Konstitusi Konduktor OD Kabel OD Résistansi Max. Dipeunteun Tegangan 60 ℃ Ampacity
    mm2 nx mm mm mm Ω / Km VDC A
    1 × 1,5 30 × 0,25 1,58 4.6 13.7 1500 30
    1 × 2,5 47 × 0,25 1,98 5.1 8.21 1500 41
    1 × 4.0 56 × 0,28 2.35 5.5 5.09 1500 55
    1 × 6.0 84 × 0,28 3.06 6.3 3.39 1500 70
    1 × 10 142 × 0,28 4,60 7.8 1,95 1500 98
    1 × 16 228 × 0,28 5,60 9.2 1.24 1500 132
    1 × 25 361 × 0,28 6.95 11.3 0,795 1500 176
    1 × 35 494 × 0,28 8.3 13.3 0,565 1500 218

     Kapasitas anu dibawa ayeuna aya dina kaayaan nempatan kabel tunggal dina hawa.

     

     Sambungan Surya Tina panel Surya ka PV Inverter

     Solar system connection

     

    Naha Milih Risin?

      · Pangalaman 12 taun di pabrik surya sareng dagang
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami