Perlindungan Surge Surge Protection 60KA AC Surge Lighting Arrester SPD

Pedaran pondok:

Perlindungan Surge Surge Protection 60KA AC Surge Lighting Arrester SPD (dina pondok AC SPD, alias, suppressor surge, surge arrester) cocog pikeun TN-S, TN-CS, TT, IT jsb, sistem catu daya AC 50 / 60Hz , <380V. Nalika SPD gagal ngarecahna langkung panas atanapi langkung-ayeuna, pelepasan kagagalan bakal ngabantosan alat-alat listrik misah tina sistem catu daya sareng masihan sinyal indikasi, éta ogé tiasa diganti pikeun modul nalika ngagaduhan voltase operasi dina Solar PV Systems.


  • Ngaran modél: TOWSP
  • Kutub No. 1P, 2P, 3P, 4P
  • Tegangan Dipeunteun: AC 275V, 385V
  • Lepaskeun Ayeuna (8 / 20s) Dina ~ Imax: 10kA ~ 20kA, 20kA ~ 40kA, 30kA ~ 60kA
  • Waktu Respon :: <25ns
  • Dukungan ningkatna: DIN rel 35mm
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaunggulan AC Surge Arrester SPD 1P, 2P, 3P, 4P

    1. TOWSP AC Protective Arrester SPD cocog dianggo dina TT, TN-S, TN-C, IT, TN-CS sareng sajabana sistem catu daya AC 50 / 60Hz, <380V.

    2. Cocog pikeun panyalindungan kakuatan sistem, sapertos kabinet distribusi kakuatan, kabinet saklar, kabinet saklar, papan distribusi AC, sareng sajabana

    3. TOWSP AC Protective Arrester SPD ngajaga tina dorongan kilat langsung sareng henteu langsung sareng voltase anu sanés sapertos anu sanés.

    4. Kotak distribusi kalayan input luar dina gedong sareng unggal lantai

    5. Bagian inti nyaéta komponén vristor oksida logam kalayan kapasitas kaluaran tinggi.

    6. Tegangan résidu rendah sareng réspon gancang

    7. Kontrol anu dipercaya hatur nuhun kana Thermo Dynamic Control disconnector.

    8. Kalayan kontak jarak jauh pikeun alat kontrol.

    9. Indikasi lepat ngalangkungan tanda beureum dina jandela pamariksaan.

    AC SPD 2P 1

     

    Data Téknis tina AC Protective Arrester AC SPD 1P, 2P, 3P, 4P 

    Ngaran Modél TOWSP-B60 TOWSP-C40 TOWSP-D20
    Kelas Perlindungan B C D
    Kutub No. 1P, 2P, 3P, 4P
    Maks. Tegangan Operasi Kontinyu (Uc): 275V
    Nominal Pelepasan Ayeuna (8 / 20s) (Di) 30kA 20kA 10kA
    Max. Ngalepaskeun Ayeuna (8 / 20s) (Imax.) 60kA 40kA 20kA
    Tingkat pelindung tegangan ~ 1.5KV ~ 1.3KV ~ 1.0KV
    Waktos Respon <25ns
    Lingkungan Gawe Suhu -40C + 80C
    Kalembaban relatif <95%
    Bahan tina Outer Shell Bahan tahan seuneu

     

    Gambar tina AC Protective Arrester AC SPD 1P, 2P, 3P, 4P 

    drawing of AC SPD

     

    c0e162ad391409f5d006908fe197fc9

     

    Naha Milih Risin?

      · Pangalaman 12 taun di pabrik surya
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami