Solar Micro Inverter pikeun Tata Surya MPPT 60HZ 600W Inverter

Pedaran pondok:

Inverter Surya Mikro pikeun Tata Surya MPPT 60HZ 600W Grid Tied inverter nyaéta aplikasi pikeun sistem grid Solar Rooftop Surya. Éta ngarobah tanaga Surya DC DC kana kakuatan AC, disingkronkeun sareng kakuatan Grid. Tuang tanaga surya PV kana kisi ngaliwatan méter. Pikeun ngumpulkeun Fit atanapi ngirangan tagihan listrik anjeun.


  • Ngaran modél: GTB-600
  • Daya Anu Dipeunteun: 600W
  • Tegangan Kaluaran: 120V / 230V AC
  • Sistem pangimeutan: Mobile APP, panyungsi PC
  • Suhu sakitar: -40 ° C nepi ka + 60 ° C
  • Gelar tahan cai: IP65
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    20200511233401390761

    Kaunggulan tina 600W WIFI Solar Micro Inverter:

    · Kaamanan: Henteu tekanan tinggi ngakibatkeun résiko cilaka pribadi, résiko seuneu disababkeun ku panahan;

    · Jasa jaminan dipercaya / panjang: inverter tradisional 2 kali langkung seueur tibatan hirup;

    · Biaya instalasi murah: henteu kabel DC sareng saklar DC sareng alat-alat anu sanés;

    · Pembangkit listrik sareng seueur deui: produktif tibatan kakuatan sistem inverter konvensional 15%;

    · Teu aya noise: Instalasi di luar, teu aya dampak bising dina lingkungan hirup;

    · Pamasangan fléksibel / scalable: Pamaké tiasa dipasang salaku bagian tina padumuk, sapertos 1.2KW, numutkeun panggunaan salajengna iraha waé ku 600W diperpanjang pikeun hiji unit. Atanapi bagian tina sistem bakal dipasang kana 260W kanggo unit anu diséwakeun ka jalma sanés anu nganggo éta, sareng bagian-bagian ieu, numutkeun kana sababaraha perobihan kabutuhan dirobih sacara dinamis.

     

    MICRO SOLAR INVERTER

    Data anu Technicable tina Solar Micro Inverter

    Modél GTB-600 
    Daya input maksimum 600Watt 
     Tegangan listrik puncak  22-50V 
     Mnt / volt ngamimitian mimiti  22-55V 
     Maksimum DC-circuit pondok  30A 
     Input operasi ayeuna maksimum  27.2A 
     Data Kaluaran  @ 120V @ 230V 
     Kaluaran kakuatan puncak  600Watt
     Daya kaluaran dinilai  600Watt
     Dipeunteun arus kaluaran  5A  2.6A
     Dipeunteun kisaran voltase  80-160VAC  180-260VAC
     Dipeunteun rentang frékuénsi  48-51 / 58-61Hz 
     Faktor Kakuatan  > 99% 
     Max unit per circuit circuit  5 pcs (Single-phase)  10 pcs (Single-phase)
     Kaluaran Kasesahan  @ 120V  @ 230V 
     Efisiensi MPPT statik  99,5% 
     Efisiensi kaluaran maksimum  95% 
     Konsumsi kakuatan waktos wengi <1W 
     THD  <5% 
     Jaba & Fitur  
     Kisaran suhu ambien  -40 ° C nepi ka + 60 ° C 
     Diménsi (L × W × H)  280mm × 200mm × 40mm 
     Beurat  1,62kg 
     Peunteun tahan cai  IP65 
     Asik  Tiis diri 
     Modeu Komunikasi  Modeu WiFi 
     Modeu transmisi kakuatan  Mindahkeun tibalik, prioritas beban 
     Sistem pangimeutan  Mobile APP, panyungsi PC 
     Kasaluyuan éléktromagnétik  EN50081.bagian1 EN50082.Bagian1 
     Gangguan grid  EN61000-3-2 Kasalametan EN62109 
     Deteksi grid  DIN VDE 0126 
     Sertipikat  CE, BIS 

    stucture of solar pv system

    installation of 600W WIFI MICRO SOLAR INVERTER

     

    Sambungan 600W Micro Inverter

    connection of WIFI MICRO SOLAR INVERTERthree phase connection of WIFI MICRO SOLAR INVERTER

     

    Buku Panduan pikeun 600W Solar Micro InverterData sheet of 600W WIFI MICRO SOLAR INVERTER

     

    Catetan:

    ★ Punten sambungkeun inverter saatos acara instruksi operasi di luhur. Upami aya patarosan, mangga kontak sareng jalmi baraya.
    ★ Non-ahli sanés ngabongkar. Ngan ukur tanaga mumpuni anu tiasa ngalereskeun produk ieu.
    ★ Punten masangkeun inverter dina kalembaban anu lemah sareng tempat anu wellventilated pikeun nyingkahan inverter anu manaskeun teuing, sareng jelas di sakitar bahan anu tiasa nyerep sareng ngabeledug.
    ★ Nalika ngagunakeun produk ieu, hindarkeun barudak noél, maén, pikeun nyingkahan kejutan listrik.
    ★ Panél surya anu nyambung, batre atanapi generator angin sareng kabel input DC input DC.
    Asesoris pikeun produk:
    1. Hiji kartu jaminan;
    2.Satu manual pangguna;
    3. Hiji sertipikat kualitas;
    4.1 kantong sekrup pikeun instalasi inverter mikro;
    5. Hiji kabel AC;
    Témbong LED:
    1. Lampu beureum 3 detik — Lampu LED Beureum 3 detik
    nalika alat dimimitian, teras dina kaayaan damel;
    2.Green flash gancang — MPPT milarian;
    3. Lampu kilat héjo lalaunan — MPPT + milarian;
    4. Flash beureum lalaunan — MPPT - milarian;
    5. Lampu héjo dina 3 s sareng mareuman 0,5-MPMP dikonci;
    6. Lampu beureum tetep-a. Perlindungan pulau;
    b. panyalindungan Over-suhu;
    c. Langkung / panyalindungan tegangan AC handap;
    d. Langkung / panyalindungan tegangan DC handap; e.Fault
    Komentar:
    LED kedip-kedip dina prosés kaayaan damel: inverter nyambung ka sisi AC & DC → Lampu LED beureum 3 detik → Green LED flash gancang (MPPT milarian) → Green LED flash lalaunan (MPPT + milarian) / Beureum LED flash lalaunan (MPPT - milarian) / reen lampu LED dina 3 s sareng mareuman 0,5s (MPPT dikonci).

     

    Naha Milih Urang?

    · 10 taun pangalaman dina industri surya sareng dagang

    ·  30 Menit kanggo bales saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami