50A 600V Andersons Panyambung Adaptor Kabel

Pedaran pondok:

50A 600V Andersons Power Connector Adapter Cable tiasa dianggo kasalametan dina komunikasi logistik, Solar PV Systems, alat-alat anu disetir listrik, Sistem UPS, kendaraan listrik, Alat médis AC / DC kakuatan sareng sajabana. Aya seueur jinis anu didamel ku konektor listrik Anderson, sapertos sakumaha Anderson kana MC4 Connector, Anderson to Ring terminal, Anderson to Alligator clip, Anderson to Rigarette torek sareng kabel listrik OEM sanés.


  • Gantar: 1P, 2P, 3P
  • Dipeunteun Ayeuna: 40A, 50A, 120A, 175A, 350A
  • Tegangan Dipeunteun: 600V
  • Bahan tina Terminal: Tambaga, Perak dilapis
  • Bahan Perumahan: PC
  • Flammability: UL94 V-0
  • Pamundut OEM: Ditarima
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    Konektor kakuatan Anderson tiasa dianggo kasalametan dina komunikasi logistik, Sistem Surya PV, alat anu disetir kakuatan, Sistem UPS, Kandaraan Listrik, kakuatan médis AC / kakuatan DC sareng sajabana. Aya seueur jinis anu didamel ku konektor kakuatan Anderson, sapertos Anderson ka MC4 Panyambung, Anderson ka terminal Cingir, klip klip Anderson ka Alligator, Anderson ka rokok Rokok sareng kabel kakuatan OEM sanés.

    50A 1P anderson connector 2P anderson power plug

    Data Téknis Konektor 2P Anderson

    Ngaran Modél SG40 SG50 SG120 SG175 SG350
    Dipeunteun Ayeuna 40A 50A 120A 175A 350A
    Dipeunteun Tegangan 600V
    Ukuran Kawat 10-20AWG 6-12AWG 2-6AWG 1 / 0-6AWG 1 / 0-3 / 0AWG
    Bahan Kontak Tambaga, Perak dilapis
    Bahan Insulasi PC
    Kaseueuran UL94 V-0
    Tanpa Beban, Siklus Kontak / Pegatkeun Kana 10.000
    Résistansi Kontak Rata-rata (Mikro - Ohm) <180
    Résistansi Résistansi 5000M
    Rata-rata Sambungan / Pegatkeun 65N
    Pasukan Panyekel Konektor (lbf) 250N Min
    Suhu sekitarna -20 ℃ ~ 75 ℃
    Sertipikat UL, CE, Ros, ngahontal, ISO9001, TS16949

     

    Kabel panyambungna OEM Anderson Power:

    1. Panyambung Kakuatan Anderson kana kabel MC4 Connector

    Anderson to MC4 connector cable

    2. Panyambung Anderson kana Kabel Bare Tinned

    Anderson to tinned bare wire

     

    3. Panyambung Anderson UPS kana kawat O Ring Terminal

    2P Anderson to O ring Terminal

     

    4. 50A Anderson Panyambung 1to2 Kaluaran Splitter50A Anderson 1to2 cable50A Anderson 1to2 connector

     

    5. Panyambung batré ka colokan SAE

    Anderson Connector to SAE Cable

     

    6. 50A Anderson Colokkeun ka DC5521 Colokkeun (Kalayan Blade Fuse 15A)Anderson to DC5521 Male fuse connector

    50A Anderson to DC5521 plug

     

    7. Konektor 1P Anderson pikeun Koréktor Rokok Jalu

    Anderson to cigaretter lighter male

     

    Naha Milih Urang?

    · 10 taun pangalaman dina industri surya sareng dagang

    · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami