Multi Kontak MC4 Surya Kabel Panyambung 1500V 50A

Pedaran pondok:

Multi Kontak 4 Panyambung Kabel Surya 1500V 50A digunakeun pikeun nyambungkeun panel surya sareng Inverter di pembangkit listrik Surya. MC4 Connector kompatibel sareng Multic Kontak, Amphenol H4 sareng jinis MC4 anu sanés, sareng cocog pikeun kabel surya, 2.5mm, 4mm sareng 6mm. Kauntungan Konektor Surya mangrupikeun sambungan anu gancang sareng dipercaya, tahan UV sareng IP68 tahan cai kalayan jaminan umur 25 taun.


  • Ukuran anu cocog: 2.5/4/6mm2 (14/12 / 10AWG) kabel
  • Tegangan Dipeunteun: 1500V
  • Dipeunteun Ayeuna: 50A
  • Bahan: Tambaga Tinned, PPO
  • Kelas tahan cai: IP68
  • Suhu sekitarna: -40 ℃ ~ 100 ℃
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    Énergi Risin konektor panel suryajenis s cocog sareng konektor MC4 multi kontak, cocog kana kabel surya, 2,5 mm2, 4mm2 sareng 6mm2 dina proyék sambungan surya. Sambungan kabel surya anu gancang sareng dipercaya kana sistem photovoltaic (panel surya, konverter).

     

    Kauntungannana MC4 PV Connector 1500V 50A

    · Cocog sareng Multic Kontak PV-KBT4 / KST4 sareng jinis MC4 anu sanés

    · IP68 Tahan cai sareng tahan UV, cocog pikeun lingkungan luar anu pikareueuseun

    · Sambungan stabil & Ngirangan biaya perawatan

    · 50A Kapasitas mawa arus tinggi dina tata surya

    · Multiple plugging na unplugging siklus

    · Cocog sareng ukuran anu béda tina kabel PV 2.5mm, 4mm, 6mm umum

    · TUV, CE, ROHS sareng persetujuan sertipikat ISO

    · Sampel Gratis sayogi

    IP68 MC4

    Data Téknis tina MC4 DC Connector 1500V 50A

    Dipeunteun Ayeuna 50A
    Dipeunteun Tegangan 1500V DC
    Tegangan Tés 6KV (50Hz, 1Min)
    Bahan Kontak Tambaga, Tin dilapis
    Bahan Insulasi PPO
    Résistansi Kontak <1mΩ
    Perlindungan Waterproof IP68
    Suhu sekitarna -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel Cocog 2.5/4/6mm2 (14/12 / 10AWG) kabel
    Sertipikat TUV, CE, ROHS, ISO

     

    Gambar tina MC4 DC Connector 1500V

    1500V MC4 Solar connector

    Kauntungannana MC4 DC Connector 1500V 50A

    ip68 waterproof connector

    waterproof solar connector

    GOOD PPO MC4

    safe mc4

    thick good dc plug

    compatible mc4

    Good MC4 Comparison

     

     Sambungan Surya Tina panel Surya ka PV Inverter

    Solar system connection

     

    MC4 Solar connector test equipment

     Pamasangan konektor tahan cai surya MC4 

    MC4 connector installtion

     

    Naha Milih Urang?

    · Pangalaman 12 taun di industri surya sareng dagang

    · 30 Menit kanggo bales saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami