Panyambung PV Solar

  • Solar Panel Connector MC4 With DC 1000V TUV Approved

    Panyambung Panel Solar MC4 Kalayan DC 1000V TUV Disatujuan

    Konektor Panel Solar MC4 Kalayan DC 1000V TUV Disatujuan karya pikeun sistem PV pikeun nyambungkeun panel surya sareng kotak combiner. Konektor MC4 kompatibel sareng Multic Contact, Amphenol H4 sareng supplier MC4 sanésna, éta tiasa cocog kabel kabel 2.5mm, 4mm sareng 6mm. Kauntungan gancang sareng dipercaya sareng sambungan, résistansi UV sareng IP67 waterproof, tiasa dianggo luar 25years.
  • Multi Contact 4 Solar Cable Connector 1500V 50A

    Multi Hubungan 4 Panyambung kabel Solar 1500V 50A

    Multi Hubungan 4 Panyambung kabel Solar 1500V 50A digunakeun pikeun nyambungkeun panel surya sareng Inverter di stasion listrik Solar. Konektor MC4 kompatibel sareng Multic Contact, Amphenol H4and jenis MC4 anu sanés, sareng cocog sareng kabel solar, 2.5mm, 4mm sareng 6mm. Sambungkeun Sasambungan Solar gancang sareng dipercaya, tahan UV sareng IP68 anti cai kalayan garansi hirup 25years.
  • MC4 Solar Panel Connector for solar cable 10mm2

    Panyambung Panel Panel MC4 pikeun kabel surya 10mm2

    Penyambung Panel Panel MC4 pikeun kabel solar 10mm2 anu dianggo dina sistem Solar pikeun nyambungkeun panel surya sareng Inverter. Konektor MC4 kompatibel sareng Multic kontak sareng jinis MC4, sareng cocog sareng kabel solar, 2.5mm, 4mm, 6mm sareng 10mm. MC4 Kauntungan gancang sareng dipercaya, tahan UV sareng IP68 waterproof, tiasa damel luar 25years.
  • 10x38mm Solar Fuse Inline holder 1000V MC4 Fuse Connector

    10x38mm Panyempurna Inpisasi 10x38mm 1000V MC4 Panyambung Sambung

    Panyekel Inline 10x38mm Panyekel Inline 1000V MC4 Fuse Connectorwork dina sistem solar PV pikeun nangtayungan arus beban ayeuna tina panel solar sareng Inverter. 10x38mm Solar Fuse Connector kompatibel sareng Multic kontak sareng jinis MC4, sareng cocog sareng kabel solar, 2.5mm, 4mm sareng 6mm. Kauntungan mangrupikeun sekering inline tiasa diganti, gancang sareng dipercaya sambungan, résistansi UV sareng waterproof IP67, tiasa damel luar kanggo 25years.
  • Solar Inverter Connector MC4 M12 PV Panel Plug

    Panyambung Ténjul Panonis Solar MC4 M12 PV Plug

    Konverter Solar Inverter Solar Panel MC4 M12 PV di stasion solar pikeun nyambungkeun panel solar sareng Inverter. Konektor MC4 kompatibel sareng Multic Contact sareng MC4 anu sanés, sareng cocog sareng kabel solar, 2.5mm, 4mm sareng 6mm. Kauntungan gancang sareng dipercaya, pertahanan UV sareng tahan IP67, tiasa damel inverter, kotak pengawal sareng luar kanggo 25years.
  • MC4 Solar Diode Connector For Solar Panel Connection

    Nyambung Panyambung Dioda MC4 Pikeun Sambungan Panel Solar

    Panyambung Diode MC4 Solar Pikeun Sambungan Panel Solar digunakeun dina PV Pencét DIODE MODULE PV Pencegahan sareng Sistem PV Solar pikeun ngajaga arus mundur tina panel solar sareng Inverter. Konektor MC4 Diode kompatibel sareng Multic kontak sareng jinis MC4, sareng cocog sareng kabel solar, 2.5mm, 4mm sareng 6mm. Kauntungan gancang sareng dipercaya sareng sambungan, résistansi UV sareng IP67 waterproof, tiasa dianggo luar 25years.
  • MC4 Connector Dust Proof Cover Sealing Cap

    MC4 Panyambung Debu Buktina Panutup Panyegel Cap

    Cukupan Kabel MC4 Panyambung Diri Panutup Sealing dipaké pikeun konektor jalu MC4 jalu sareng awéwé, pikeun ngajagaan tina lebu sareng cai dina inverter solar sareng sistem surya.

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami