Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC550V DC800V DC MCB 6A nepi ka 63A

Pedaran pondok:

Solar PV Circuit Breaker DC1000V DC500V DC800V DC MCB 6A dugi ka 63A didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan arus samentawis dina alat-alat atanapi alat-alat listrik, dimana panyalindungan sirkuit cabang parantos dijagaan atanapi henteu diperyogikeun. Alat-alat dirancang pikeun aplikasi sirkuit kontrol arus langsung (DC) dina Tata Surya UV.


  • Ngaran modél: TOMC7-DC63
  • Kutub No. 1P, 2P, 4P
  • Tegangan Dipeunteun: DC 550V / 800V / 1000V
  • Dipeunteun Ayeuna: 6A, 10A, 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A, 80A, 100A, 125A
  • Jenis Kurva: C
  • Dukungan ningkatna: DIN rel 35mm
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kaunggulan DC Circuit Breaker MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    1. DC Circuit Breakeris pikeun operasi anu henteu propésional ku anu henteu dilatih, sareng henteu kedah dipiara.

    2. Kaayaan anu nyugemakeun sareng aplikasi sapertos anu parantos disebatkeun di luhur, MCB kalayan alat "ON-OFF" nunjukkeun cocog pikeun fungsi isolasi.

    3. Alat-alat khusus sapertos alat pelindung surge, arrester surge jsb disarankeun pikeun masang dina garis hulu ka MCB salaku pancegahan ngalawan voltase gelombang poténsi sareng arus anu lumangsung di sisi input kakuatan na.

    4. Kurva tripping anu cocog dipilih sareng dipasang leres, MCB ngumbara sareng mareuman sirkuit na anu terlindung upami aya kalepatan, sahingga méré perlindungan tina kejutan listrik.

    5. Sacara otomatis pegatkeun sambungan nalika kasalahan bumi / kabocoran arus lumangsung sareng ngaleuwihan sénsitip anu dipeunteun.

    6. Perlindungan ngalawan duanana kaleuleuwihan sareng sirkuit pondok

    7. indikasi posisi kontak

    8. Berlaku pikeun terminal sareng pin / garpu jinis sambungan Busbar

    9. Gampang dipasang kana rel 35mm DIN

    MCB DC 2P 1

     

    https://www.risinenergy.com/solar-pv-circuit-breaker-dc1000v-dc500v-dc800v-dc-mcb-6a-to-63a-product/

     

    Data Téknis DC Circuit Breaker MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    Tipe Produk Miniatur circuit-breaker
    Kutub 1P, 2P, 3P, 4P
    Gelar Frame Dipeunteun Ayeuna 63A
    Dipeunteun Ayeuna 6A, 10A, 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A, 80A, 100A, 125A
    Tegangan Operasi Anu Dipeunteun DC 550V / 800V / 1000V
    Téknologi unit perjalanan Termal-magnét
    Jenis Kurva C
    Dipeunteun Dampak Tegangan Uimp 4kV
    Kapasitas Ngabobol Pamungkas Icu 6kA
    Kontrol Tipe Toggle
    Sinyal Lokal ON / OFF indikasi
    Modeu ningkatna Klip-klip
    Rojok Dukung DIN rel 35mm
    Daya tahan (OC), Listrik 10.000 siklus
    Ketahanan (OC), daya tahan Mékanis 20.000 siklus
    Standar IEC 60947-2
    Perlindungan Waterproof  lP40 pikeun kandang modular saluyu sareng IEC 60529
    IP20 saluyu sareng IEC 60529
    Luhur Operasi 2000m
    Suhu sekitar pikeun operasi -35 ° C nepi ka + 70 ° C 
    Suhu ambient pikeun neundeun -40 ° C nepi ka + 85 ° C 

     

    Data Produk DC Circuit Breaker MCB 1P, 2P, 3P, 4P

    DC Circuit Breaker-2P_页面_1

    DC Circuit Breaker-2P_页面_2

     

    Certificate of Circuit Breaker

     

    Naha Milih Risin?

      · Pangalaman 12 taun di pabrik surya
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami