50A 120A 175A 350A Gancang Sambungkeun 2 Pél Anderson Panyambung Forklift Batré Kabel

Pedaran pondok:

50A 120A 175A 350A Gancang Sambungkeun 2 Pole Anderson Panyambung Forklift Batre Kabel tiasa nyandak arus ti 50A dugi ka 350A sareng minuhan sertifikasi TL, CUL, CCC ketat, anu tiasa dianggo kaamanan dina komunikasi logistik, Solar PV Systems, alat anu didorong listrik, UPS Sistem, Kandaraan listrik, Alat médis AC / DC kakuatan jsb.


  • Ngaran modél: SG
  • Jumlah Kutub: 2P
  • Dipeunteun Ayeuna: 40A, 50A, 120A, 175A, 350A
  • Tegangan Dipeunteun: 600V
  • Bahan tina Terminal: Tambaga, Perak dilapis
  • Bahan Perumahan: PC
  • Flammability: UL94 V-0
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    Kaunggulan tina 2P 50A Anderson Panyambung Daya

    · Perumahan Gender
    Nyayogikeun dirakit anu disederhanakeun sareng ngirangan jumlah komponén.

    · Sambungan Résistansi Rendah
    Kontak tembaga pérak atanapi kaléng dilapis dina jero perumahan éta maksakeun pisan kontak babarengan.

    · Panas Plugging AC atanapi DC
    Kontak ngagaduhan tip korban anu ngamungkinkeun arus tinggi ngaganggu sirkuit.

    · Perumahan Konci & Warna
    Nyegah kawin silang sacara teu kahaja tina sirkuit.

    · Desain Ngamankeun Diri
    Cinyusu stainless steel nyiptakeun kakuatan anu kuat antara kontak anu nahan konektor dina posisi kawin.

    · Posisi Bantu atanapi Ground
    Pikeun pangiriman sinyal atanapi kaamanan anu ditambihan tina premat posisi taneuh.

    2P anderson power plug

    Data Téknis Konektor 2Pole Anderson

    Ngaran Modél SG40 SG50 SG120 SG175 SG350
    Dipeunteun Ayeuna 40A 50A 120A 175A 350A
    Dipeunteun Tegangan 600V
    Ukuran Kawat 10-20AWG 6-12AWG 2-6AWG 1 / 0-6AWG 1 / 0-3 / 0AWG
    Bahan Kontak Tambaga, Perak dilapis
    Bahan Insulasi PC
    Kaseueuran UL94 V-0
    Tanpa Beban, Siklus Kontak / Pegatkeun Kana 10.000
    Résistansi Kontak Rata-rata (Mikro - Ohm) <180
    Résistansi Résistansi 5000M
    Rata-rata Sambungan / Pegatkeun 65N
    Pasukan Panyekel Konektor (lbf) 250N Min
    Suhu sekitarna -20 ℃ ~ 75 ℃
    Sertipikat UL, CE, Ros, ngahontal, ISO9001, TS16949

     

    Kumaha milih aplikasi SB50 anu cocog Panyambung:

    size of 50A anderson power connector

    Bagian No. Perumahan Bagéan. Jumlah Terminal Ukuran Kawat(AWG) Dipeunteun Ayeuna Ukuran Perumahan (mm) Warna Pakét
    L W H
    SG40H SGD261G2 (Tin dilapis) 10-14 40A 42.7   24.1  12 Beureum,Biru,Koneng,Hideung,Kulawu,Héjo 200 pcs / kantong pikeun perumahan; 400 pcs / kantong pikeun terminal
    SGD261G1 (Tin dilapis) 12-16 30A
    SGD262G1 (Tin dilapis) 16-20 15A
    SD1331 12-16 40A
    SG50H  SGD5900 6 75A 48.2 35 16 50 pcs / kantong pikeun perumahan; 500 pcs / kantong pikeun terminal
    SGD5952 8 60A
    SGD5915 10-12 50A
    SG120H  SGD6811G2 2 120A  63.1 46.5 20.9 25 pcs / kantong pikeun perumahan; 100 pcs / kantong pikeun terminal
    SGD6811G4 4 100A
    SGD6811G6 6 80A
    SG175H SGD1382 1/0 175A 79.3  55.2 25.3 Perumahan 1 pcs sareng terminal / kantong 2 pcs
    SGD1383 2 150A
    SGD1384 4 120A
    SGD1484 6 90A
    SG350H SGD916 1/0 250A 108 69.5 33.3 Perumahan 1 pcs sareng terminal / kantong 2 pcs
    SGD907 2/0 300A
    SGD917 3/0 350A
    Babasan: 1. Warna anu béda TEU bisa diselapkeun silih. 2. Mate kalayan cara : 1 konektor nganggo 2 terminal.

    SB50 anderson connector

    structure of bipolar UPS connector

     

    Aplikasi UPS Connector Connector 

    Application of UPS anderson  connector

    Naha Milih Urang?

    · 10 taun pangalaman dina industri surya sareng dagang

    ·  30 Menit kanggo bales saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami