Kabel bumi bumi héjo héjo PVC Konéng

Katerangan Singkat:

Kabel bumi bumi héjo PVC Kuning diterapkeun ka panél surya pikeun generasi listrik sareng komponén-komponén anu aya hubunganana tina kabel, sambungan, khusus pikeun ruangan luar angkasa, anti-sepuh, Nganggo bahan bakar seuneu anu bebas haseup halogen, kelas anu langkung luhur , langkung aman.


  • Ukuran Popular: 2.5mm, 4mm, 6mm
  • Tegangan voltase: 450V / 750V AC
  • Konduktor: Tembaga Bare Lépar
  • Insulasi: PVC
  • Warna: Konéng / Héjo, Beureum, Héjo, Hideung, Biru, Konéng
  • Pakét: 100m hiji gulung
  • Jinis Produk

    Perusahaan

    Pakét

    Proyék

    Lamaran

    FAQ

    Aplikasi kabel bumi groundging PVC

    Kabel Bumi Bumi, Kawat bertebat PVC kalebet siri kabel peletakan, anu pas cocog pikeun ditetepkeun di tempat-tempat anu tetep. Kabel Bumi Bumi umumna dianggo salaku panyambungna sistem surya, nyetir, pencahayaan, peralatan listrik, alat musik sareng peralatan telekomunikasi kalayan tegangan dipeunteun dugi 450 / 750V (UO / U). Bagéan tina kawat plastik dianggo dina alat-alat nganggo tegangan AC dipeunteun dugi ka 300 / 300V.

    微信截图_20200602124002

    Data Téknis Kabel Daérah Bumi

    Gaya BVR
    Ukuran Populer 4mm, 6mm, 10mm, 16mm, 25mm
    Konduktor Tembaga Bare Lépar
    Penebat PVC
    Standar JB / T8734.2-1998
    Dipasang Tegangan 450V / 750V
    Ujian Tegangan 6KV (50Hz, AC)
    Suhu 70 ℃
    Paket 100m / gulung

    BVR AC cable

    Ukuran Bumi Lambang Bumi

    Ukuranna Pangaliranana Kabel OD Résistansi tabuh 20 ℃ Dipasang Tegangan Beurat 100m
    mm2 nx mm mm Ω / Km V kg
    1 × 1,5 13 × 0,41 3.2 12.1 450/750 2.0
    1 × 2,5 19 × 0,41 4.1 7.41 450/750 3,05
    1 × 4,0 19 × 0,52 4.8 4.61 450/750 4.6
    1 × 6.0 19 × 0,64 5.3 3,08 450/750 6,7
    1 × 10 49 × 0,52 6,8 1,83 450/750 12.9
    1 × 16 49 × 0,64 7.1 1,15 450/750 18.6
    1 × 25 98 × 0,58 10.2 0,727 450/750 30,6

     

    9614861174_376689953

    AC BVR battery cable 35mm AC battery wire BVR solar battery cable solar battery wire AC battery cable wire 25mm AC battery cable

     

     

    Naha Milih Urang?

      · 12 Taun pangalaman dina industri sareng perdagangan solar
      · 30 Menit pikeun ngawalon saatos nampi E-mail anjeun
      · Jaminan 25 Taun Ka Sambungkeun MC4 Konektor, Kabel PV
      · Teu aya kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERHAD. diadegkeun dina taun 2010 sareng perenahna di "World Factory", Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran sareng inovasi kontinyu, RISIN ENERGY parantos janten supplier anu terkemuka, bageur sareng dunya anu dipercaya pikeun China. Kabel kabel PV, solar konektor PV, wadah sekring, DC Circuit Breakers, Controller Pangisi Solar, Panyambung Mikro Mikro, Panyambung Daya Anderson, Konektor kalis air, Déwan kabel PV, sareng sagala rupa jinis asesoris sistem fotovoltaic.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY nyaéta profésional OEM & ODM profésional pikeun Tata Surya sareng Penyambung Solar MC4.

    Urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa bungkusan sapertos kabel gulung, karton, kendang kai, reels sareng palet kanggo jumlah anu béda sakumaha anu anjeun pamundut.

    Urang ogé tiasa nyayogikeun pilihan kiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di sakumna dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Urang RISIN ENERGY parantos nyayogikeun produk surya (kabel kabel sareng konektor MC4) ka proyék stasion solar di sadaya jagad, anu aya di Asia Tenggara, Oséania, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropah jsb.工程

    Sistem solar nyertakeun panel surya, pemasangan surya surya, kabel surya, konektor matahari MC4, Crimper & Spanner kit alat solar, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Batre, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Inverter Gelombang Tenaga Suria, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Box Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch sareng Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan anu dianggunakeun, bebas polusi, bebas bising, tanaga listrik kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumber, henteu aya runtah tina bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. tanaga anu populér sareng diwanohkeun ka seluruh dunya.20161201160041_6938

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk utama perusahaan anjeun? Anjeun mangrupikeun pabrikan atawa padagang?

           Produk utama urang nyaéta Tata panonpoé kabelKonektor Tambang S44, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Panyambung sareng produk dulur dulur sanés anu sanés. Kami Pabrikan anu gaduh langkung ti 10years pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Sebut Harga produk?

           Kirimkeun Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, kami bakal balesan anjeun dina 30Minutes dina Waktu Gawé.

    Q3: Kumaha carana perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku anu kami pilih pikeun kualitas anu saé.

          2) Pagawé Profesional & Belajar ngarawat unggal rinci dina ngadamel ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Khusus anu tanggung jawab pikeun mariksa kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Service Project OEM?

           OEM & ODM pesenan anu nampi kalayan ramah sareng kami parantos sukses dina pangalaman OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan bongbolongan profésional.

    Q5: Kumaha carana kuring kéngingkeun conto?

           Kami ngahargaan nawiskeun conto FREE, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Kanggo Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesanan alit: 3-10 Dinten;

          3) Kanggo Pesenan Jisim: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihan kami inpormasi anu berharga:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami