1000V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm pikeun Solar PV Fuse sareng TUV UL sareng ROHS

Pedaran pondok:

1000V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm pikeun Solar PV Fuse sareng TUV sareng ROHS dianggo dina kotak DC combiner dina sistem PV surya. Nalika panel PV atanapi inverter nyababkeun overload atanapi circuit pondok, éta langsung pareum pikeun mayungan panel surya. DC sekering ogé dipaké pikeun mayungan bagian listrik anu sanés dina sirkuit DC, nalika overload atanapi circuit pondok. Kisaran sekering dina pakét 10x38mm khususna desainer pikeun panangtayungan sareng isolasi senar fotovoltaik.


  • Tegangan Dipeunteun: DC 1000V, 1500V
  • Dipeunteun Ayeuna: 30A
  • Ukuran sekering séri: 10x38mm (Tiasa digentos.)
  • Kisaran ampere of Fuse: 6A, 8A, 10A, 12A, 15A, 20A, 25A, 30A
  • Dipeunteun kapasitas pegatna: 33kA
  • Dukungan ningkatna: DIN rel 35mm
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    Kauntungannana 1000V DC Solar PV Fuse Holder 10x38mm

    Parentah Generasi Listrik 1.PV

    Sistem pembangkit listrik tanaga surya dibentuk ku seueur sambungan PV dina séri, sareng éta ngabentuk susunan PV ku pamasangan paralel, samentawis éta, arus anu dihasilkeun ku seueur susunan PV dikonsentrasikeun dina inverter PV tina kotak sambungan PV, inverter PV ngahurungkeun DC kana AC sahingga nyambung sareng jaringan utiliti atanapi kanggo dianggo dina alat-alat bumi.

    2. Aplikasi

    Sekering séri na cocog pikeun sistem pembangkit listrik pv surya, dipeunteun tegangan dugi ka 1500V, dipeunteun ayeuna dugi ka 630A, dianggo dina pakakas pembangkit listrik pv salaku senar modul pv sareng susunan pv pikeun panyalindungan ayeuna, sareng panel pv sareng batréna nyambung dina séri sareng sajajarna, pikeun ngeusi batre sistem aliran variabel pikeun panyalindungan circuit circuit pondok, dina stasiun pv sareng sistem penyearah inverter kanggo perlindungan circuit-circuit pondok, ogé sistem énergi kakuatan pv, inrush sareng voltase circuit circuit pondok pikeun perlindungan putus gancang, kapasitas pegatna nepi ka 10-50KA, produk negeskeun ka IEC60629.1 sareng 60629.6.

    3. Kaayaan operasi normal

    Sakitar suhu maksimal nilai ca dugi ka 90 ℃, nilai wates min dugi ka -40 ℃, jangkungna instalasi henteu langkung ti 2000m (perusahaan urang tiasa ngarobih dumasar kana sarat khusus anjeun.

    4.Kanggo kategori

    "GPV" hartosna perlindungan lengkep pikeun megatkeun DC dina sistem pembangkit listrik fotovoltaik surya.

    5. Friksi struktural

    Tautan sekering didamel tina pérak murni (atanapi senar pérak), ngelas timah lemah sareng dibungkus dina lebur anu didamel tina porselen kakuatan tinggi, tabung sekering dieusi keusik kuarsa murni murni diolah sacara kimia salaku medium busur. Awak sekering disambungkeun kalayan terminal kontak ku titik las sekering las diteken ku résin atanapi casing palastik dipasang kalayan kontak sareng ngandung potongan fusi, sambungan anu dilakukeun ku riveting salaku pangrojong ukuran awak sekering ukuran anu saluyu. Sekering sérial ieu ngagaduhan alat anu kompak sareng merenah, ngagunakeun kaamanan, penampilan anu saé, jsb.

    DC Fuse holder 30A

    solar dc fuse

    Data Téknis tina Surya DC sekering Panyekel 30A

    Ngaran Modél YRPV-30
    Dipeunteun Tegangan DC 1000V, 1500V
    Dipeunteun Ayeuna 30A
    Ukuran Fuse di-garis 10x38mm (Tiasa digentos.)
    Range Ampere of Fuse 6A, 8A, 10A, 12A, 15A, 20A, 25A, 30A
    Dipeunteun kapasitas pegatna 3.3kA
    Sambungan 2.5-10mm2
    Suhu lingkungan operasi -30 ~ + 70 ° C
    Résistansi sareng beueus panas Kelas 2
    Luhurna ≤ 2000
    Kelas polusi 3
    Lingkungan pamasangan tempat teu aya geter & dampak anu teu jelas
    Kelas pamasangan
    Cara pamasangan DTH35-7.5 / DIN35 Rail

     

    Data Produk DC Fuse Holder 1000V

    10X38mm PV Fuse holder_页面_1

    10X38mm PV Fuse holder_页面_3

    10x38mm 1500V Solar Fuse

    Panerapan Solar PV Fuse Holder

    DC Fuse holder application

     

    combiner box instruction

     

     

     

    Naha Milih Risin?

    · 10 taun pangalaman dina industri surya sareng dagang

    · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami