Kabel PV Kabel

  • 4to1 MC4 Y Branch Connector Solar Panel Parallel Connection

    4to1 MC4 Y Cabang Panyambung Surya Panel Sambungan Paralel

    4to1 MC4 Y Cabang Panyambung Surya Panel Sambungan Paralel (1 Set = 4Male1 Awéwé + 4Female 1Male) nyaéta sapasang panyambung kabel MC4 pikeun panel surya Konektor 4Y ieu ilaharna dianggo pikeun ngaitkeun 4 panel surya senar ogé sambungan sajajar, pas sareng MC4 Bikang Jalu tunggal Panyambung tina Modul PV,. Panyambung cabang 4Y ieu tiasa cocog sareng sadaya panel surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% IP67 tahan cai, janten aranjeunna tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca.
  • IP67 Parallel Connection 1 To 3 Y Type Y Branch PV Solar Power Connector

    IP67 Sambungan Paralel 1 To 3 Y Type Y Branch PV Solar Power Connector

    IP67 Paralel Connection 1 To 3 Y Type Y Branch PV Solar Power Connector (1 Set = 3Male1Female + 3Female1Male) mangrupikeun sapasang konektor kabel MC4 pikeun panel surya. Panyambung ieu biasana dianggo pikeun ngaitkeun 3 panel surya ogé sambungan anu sajajar, pas sareng MC4 Wanoja Jalu Konektor tunggal ti modul PV. Panyambung cabang 3Y ieu tiasa cocog sareng sadaya panel surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% tahan cai (IP67), janten aranjeunna tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca.
  • 2to1 MC4 Y Connector Connecting Solar Panels in parallel or series

    2to1 MC4 Y Panyambung Nyambungkeun Panel Surya dina paralel atanapi séri

    2to1 MC4 Y Connector Nyambungkeun Panél Surya dina paralel atanapi séri (1 Set = 2Male1Female + 2Female1Male) nyaéta sapasang konektor kabel MC4 pikeun panel surya. Panyambung ieu biasana dianggo pikeun ngaitkeun 2 panel surya ogé sambungan anu sajajar, pas sareng MC4 Wanoja Jalu Konektor tunggal tina modul PV. Panyambung cabang 2Y ieu tiasa pas sareng sadaya panel surya MC4 Type Photonic Universe. Éta 100% tahan cai (IP67), janten aranjeunna tiasa dianggo di luar ruangan dina kaayaan cuaca.
  • 1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable with DC Waterproof Connector Male Female

    1000V 1500V OEM Disaluyukeun MC4 Surya Penyuluh Kabel sareng DC Waterproof Connector Jalu Awéwé

    1000V 1500V OEM Customized MC4 Solar Extension Cable with DC Waterproof Connector Male Female digunakeun dina sistem Solar Solar antara panel surya sareng Inverter atanapi kotak controller. Éta résistansi UV sareng IP68 tahan cai, tiasa dianggo di luar ruangan salami 25 taun. Anu penting, MC4 Extension Cable tiasa OEM dina panjang anu béda sareng ukuran kabel anu anjeun peryogikeun.
  • Auto Wire Car Extender Connector 2 Pin SAE Battery Cable

    Panyambung Otomatis Mobil Kawat Extender 2 Pin SAE Cable Batre

    Kabel SAE gampang sambungkeun sareng sambung, fleksibel pikeun collocate. Éta cocog pikeun sambungan batré surya sareng transfer, sareng mindahkeun batré otomotif sareng sajabana , surya sareng mobil.
  • 50A 600V Andersons Power Connector Adapter Cable

    50A 600V Andersons Panyambung Adaptor Kabel

    50A 600V Andersons Power Connector Adapter Cable tiasa dianggo kasalametan dina komunikasi logistik, Solar PV Systems, alat-alat anu disetir listrik, Sistem UPS, kendaraan listrik, Alat médis AC / DC kakuatan sareng sajabana. Aya seueur jinis anu didamel ku konektor listrik Anderson, sapertos sakumaha Anderson kana MC4 Connector, Anderson to Ring terminal, Anderson to Alligator clip, Anderson to Rigarette torek sareng kabel listrik OEM sanés.
  • Yellow Green Wire 4mm 6mm Copper Solar Grounding Earth Cable

    Kawat Héjo Konéng 4mm 6mm Tambaga Surya Grounding Kabel Bumi

    Kawat Héjo Konéng 4mm 6mm Tambaga Surya Ngabubarkeun Bumi Kabel dilarapkeun kana panel surya pikeun pembangkit listrik sareng komponén-komponén anu aya hubunganana sareng sambungan kabel, khususna cocog pikeun outdoor. Résistansi sinar panonpoé, anti sepuh, Ngagunakeun bahan tahan seuneu haseup bébas halogén, peunteun langkung luhur, langkung aman.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami