Tentang Kami

RISIN ENERGY CO., TERHAD

Saha Kami

RISIN ENERGY CO., LIMITED diadegkeun dina taun 2010 sareng tempatna di Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran sareng inovasi sinambung, RISIN ENERGY parantos janten produsén produk solar PV dipercaya.

Naon Urang Henteu

RISIN ENERGY ngagaduhan kakuatan pikeun nyayogikeun Kabel kabel solar PV, solar PV konektor, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Anderson Power Connector sareng rupa-rupa asesoris sistem fotovoltaic.

Kumaha Urang Urang

RISIN ENERGY berorientasi kana kabutuhan customer ku tim R&D anu kuat, fokus dina nyayogikeun Kualitas sareng Layanan Pangalusna ngaliwatan pamutahiran sinambung produk solar, kontrol anu ketat dina manajemén kualitas sareng jasa saatos penjualan.

TAHUN PELAKON
Henteu. TANGGAPAN EMPLOYEES
METER SENTARE FATTOR
TANGGO JABAYAN USD

COMPANY OVERVIEW

Nalika panonpoé parantos naék, énggal parantos mimiti.

Énergi Anyar, Hirup Anyar.

RISIN ENERGY SOLAR COMPANY

RISIN ENERGY gaduh langkung ti 10+ Taun pangalaman praktis dina Usaha PV Bisnis sareng Internasional Trading.

RISIN ENERGY CO., TERHAD. diadegkeun dina taun 2010 sareng perenahna di "World Factory", Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran sareng inovasi kontinyu, RISIN ENERGY parantos janten supplier anu terkemuka, bageur sareng dunya anu dipercaya pikeun China. Kabel kabel PV, solar konektor PV, wadah sekring, DC Circuit Breakers, Controller Pangisi Solar, Panyambung Mikro Mikro, Panyambung Daya Anderson, Konektor kalis air, Déwan kabel PV, sareng sagala rupa jinis asesoris sistem fotovoltaic.

 

 

Solar PV Cable Production

Kabel PVC RISIN ENERGY sacara ngandelkeun tim R&D anu kuat, jalur produksi sampurna sareng peralatan ujian (Siga Mesin narik tambaga, Proses Kawat Tembok & Proses Diasah, Proses Kembar Skein kabel, Mesin Lapisan Sleeve, Extruder Kabel Listrik, Mesin Penyejukan Kabel, Mesin Gulung, Émradiasi éléktron, Mesin Gulung, Motong Otomatis / Stripping / Mesin Crimping jsb., sadayana prosés sareng produk kedah dipariksa ku jabatan QC sateuacan pangiriman.

Kabel listrik RISIN ENERGY parantos ngaganjar TUV 2PfG 1169 1000VDC sareng TUV EN50618 H1Z2Z2-K 1500VDC Sértipikasi nganggo garansi 25years sareng kahirupan kerja.

MC4 Connector Production

 

RISIN ENERGY's MC4 Solar Connector gaduh prosés pengelolaan modéren sareng prosés produksi produksi otomatis sanésna Mesin Pin Die, Mesin Suntikan Plastik, Proses Shrapnel Majelis Posisi, Majelis Otomatis O cincin & konektor perumahan machince, Proses uji Rintangan, Mesin tes Tarik, Proses Uji Waterproof, Proses uji insulasi sareng Pretél Plastik sareng bungkusan karton. prosés dll. sadayana sareng konektor surya kedah dipariksa ku QC.

Penyambung Solar DC RISIN ENERGY parantos persetujuan 1000V TUV EN50521: 2008 sareng 1500V EN62852: 2015 sertipikat ku garansi 25year sareng kahirupan kerja.

 

SUMBANG NAMPANGKEUN RISIN ENERGY.

车间
实验室
包装

SAHA PELANGKI NU?

"Kabel surya anjeun saé pisan. Bapak Michael alus teuing. Kami resep sareng damel sareng anjeunna, pohara bantosan sareng tenang. Abdi badé mesen kabel solar anyar 6mm sareng punten sanés waktos teu ngarobih ekspres. Mudahan ningali langkung seueur sambungan dina ka hareup. "

- Steve

 

"Sambungan PV ieu sareng konektor MC4 dugi ka gancang sareng dipasang kana setélan solar kuring. Kuring pasti bakal terus neuteup ka Risin Energy pikeun kaperluan Solar di hareup."

- Nick P.

 

"Michael, sakumaha biasana jasa palanggan anjeun langkung saé. Anjeun gaduh jalmi anu hébat sareng upami kami gaduh pesenan énggal anjeun bakal nyauran urang anu mimiti."

 - Yohanes

 

"Konektor awéwé jalu MC4 sareng kabel listrik nembé tikét pikeun ngagiringkeun hawa hibrid kuring sareng pengawal surya pikeun nguasaan kabin usum tiris ieu. Hatur nuhun pikeun sagala rupa produk produk surya."

 - Gary

 

"Anjeun ngagampangkeun masang sistem solar dina hiji RV. Kualitas anu saé, konektor DC anu saé. Kuring bagja pisan sareng pikasieuneun.
Hatur nuhun!!!"

 - Eric V.

 

"Kuring bener-bener teu tiasa ngucapkeun cekap ngeunaan produk surya anjeun. Kuring moal percanten ka saha waé pikeun Solar anu kantos. Pangiriman gancang sareng henteu pernah janten masalah ti hiji MC4. Hatur nuhun anjeun damel salami waktos kateupastian éta hatur nuhun pikeun sadaya karyawan anjeun pikeun nunjukkeun nepi ka padamelan salami ieu.Sunshine sok dugi badai badé. "

 - Ronaldo

 

"Sistim surya abdi dipasang sareng kabel listrik MC4 sareng PV Risin. Teu aya keluhan ku ayeuna. Éta sampurna cocog sareng produk panels solar kuring sareng jasa anu saé pikeun pelanggan."

 - Alice

 


Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami