Solar kabel kabel

  • PVC Yellow Green Solar Earth Ground Cable

    Kabel bumi bumi héjo héjo PVC Konéng

    Kabel bumi bumi héjo PVC Kuning diterapkeun ka panél surya pikeun generasi listrik sareng komponén-komponén anu aya hubunganana tina kabel, sambungan, khusus pikeun ruangan luar angkasa, anti-sepuh, Nganggo bahan bakar seuneu anu bebas haseup halogen, kelas anu langkung luhur , langkung aman.

  • BVR AC Battery Cable PVC Copper 16mm 25mm

    Kabel BVR AC Baterai PVC Tambaga 16mm 25mm

    Kabel BVR AC Baterai PVC Tambaga 10mm 16mm 25mm 35mm diterapkeun pikeun dipaké antara kotak combiner sareng batré surya. Éta tiasa ngajantenkeun tanaga aman sareng kaluaran kanggo pepelakan AC kami dina sistem tatasurya.
  • 1000V TUV PV1-F Solar Cable 4mm Manufacturer

    1000V TUV PV1-F Solar kabel 4mm Produsén

    1000V TUV PV1-F Solar Cable 4mm Manufaktur mangrupikeun komponén khusus anu digunakeun dina sistem tanaga surya pikeun nyambung panel solar sareng Inverter atanapi résistor box.They UV-UV na tiasa damel luar ruangan anu ekstrim, Ozon, tahan Hidrolisis salami 25 taun.
  • DC Cable 1500V H1Z2Z2-K Solar Panel wires 6mm2

    Kabel kabel DC 1500V H1Z2Z2-K kabel 6mm2

    Kabel DC DC 1500V H1Z2Z2-K 6mm2 digunakeun dina sistem kakuatan Photovoltaic pikeun nyambungkeun panel surya sareng Inverter Solar atanapi box combiner Solar .They UV tahan sareng tiasa dianggo luar dina suhu tina -40 ℃ ka 120 ℃ 25years damel hirup.
  • TUV 2PfG 1169 Pure Copper Solar PV Cable 6mm 1000V

    TUV 2PfG 1169 Taneuh Pencét PVC kabel 6mm 1000V

    TUV 2PfG 1169 Murni Tembaga Solar PV Cable 6mm 1000V mangrupikeun komponén khusus anu digunakeun pikeun nyambungkeun panel surya sareng Inverter atanapi kotak anu dikawasa dina resistensi listrik system.They UV sareng tiasa damel di luar lingkungan anu ekstrim, Ozon, tahan Hidrolisis salami 25 taun.
  • DC 1500V 2core Solar Cable 2x4mm 2x6mm

    DC 1500V 2core kabel listrik 2x4mm 2x6mm

    DC 1500V 2core kabel solar 2x4mm 2x6mm, ogé namina kabel Tenaga Solar - kabel Panel solar - kabel Photovoltaic, kabel PV dianggo pikeun ngahubungkeun panémbalan panén surya pikeun inverter atanapi kotak combiner surya. Éta cocog pikeun pamasangan internal sareng eksternal sareng nyambungkeun sél surya pikeun inverter atanapi kabel DC mains.
  • 2way SUS Wire Clamp Solar Cable Clip

    2way Kawat Kawat Lampu Kawat Suria

    Jalur Panel 2way Solar Panel Clamp dipaké pikeun manajemén kawat surya, anu ogé namina klip kabel stainless steel, panel panel surya.Ia tiasa ngabantosan pikeun kabel kabel solar dina panel surya, pikeun ngajaga kabel solar ti turun sareng ngarusak.
  • UV protective PV wire tight Solar Cable Tie

    Kawat UV pelindung UV Die Kabel

    Kawat UV pelindung UV anu ketat kabel listrik Tie kabel dipaké pikeun manajemén kawat surya, bahan-bahan gaduh 304 dasi kabel stainless steel sareng kabel plastik Nylon.Ia tiasa ngabantosan kabel solar dina panel solar, pikeun ngajaga kabel solar ti turun sareng ngarusak.

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami