MC4 Panyambung Diode Surya Pikeun Sambungan Panel Surya

Pedaran pondok:

MC4 Solar Diode Connector Pikeun Solar Panel Connection dianggo dina PV Prevent Reverse DIODE MODULE sareng Solar PV system kanggo ngajaga arus balik ti panel surya sareng Inverter. MC4 Diode Connector kompatibel sareng Multic Kontak sareng jinis MC4 sanés, sareng cocog pikeun kabel surya, 2.5mm, 4mm sareng 6mm. Kauntungannana sambungan gancang sareng dipercaya, tahan UV sareng tahan cai IP67, tiasa dianggo ker kanggo 25taun.


  • Jenis: MC4 Cocog
  • Dipeunteun Ayeuna: 10A, 15A, 20A, 30A
  • Tegangan Dipeunteun: 1000V
  • Bahan: Tambaga Tinned, PPO
  • Suhu sekitarna: -40 ℃ ~ 100 ℃
  • Modeu konci: Ngonci diri
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    MC4 diode

    Pedaran MC4 Solar Diode Connector

    1. Konektor surya seri dioda, cocog sareng Multic Kontak 4, H4 sareng konektor MC4 anu sanés

    2. leungitna kakuatan low

    3. Alat-alat otomatis konci titik lalaki sareng awéwé ngaktipkeun koneksi langkung gampang sareng dipercaya.

    4. Kalayan kapasitas anti sepuh sareng tahan radiasi ultraviolét dina tutup luar

    5. Tokoh populér cocog sareng pamasangan lapangan

    6. Pangolahan anu saderhana dina situs

    7. Kalayan instalasi anu merenah, persamaan anu kuat

    MC4 diode connector

    Data Téknis tina Diode MC4 Connector

    Dipeunteun Ayeuna 10A, 15A, 20A, 30A opsional
    Dipeunteun Tegangan 1000V DC
    Tegangan Tés 6KV (50Hz, 1Min)
    Bahan Kontak Tambaga, Tin dilapis
    Bahan Insulasi PPO
    Résistansi Kontak <1mΩ
    Perlindungan Waterproof IP67
    Suhu sekitarna -40 ℃ ~ 100 ℃
    Kelas Flame UL94-V0
    Kabel Cocog 2.5/4/6mm2 (14/12 / 10AWG) kabel

     

    Kaunggulan tina 10A 15A 20A MC4 Diode Connector

    IP67 diode MC4

    15A Diode MC4 Connector

    high quality Diode MC4

    Diode MC4 advantages

     

    Gambar tina 1000V MC4 Diode Panyambung

    Datasheet of diode MC4 RISIN

     

     Sambungan Surya Tina panel Surya ka PV Inverter

    Solar system connection

     

     

    Naha Milih Urang?

    · Pangalaman 12 taun di industri surya sareng dagang

    · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami