125A 160A 250A 3 Kutub AC MCCB Dicetak Case Circuit Breaker

Pedaran pondok:

TOS1 seri kapang kasus circuit breaker mangrupikeun salah sahiji produk anu dikembangkeun sareng didamel ku nganut téknologi canggih internasional. Éta disayogikeun sareng voltase insulasi 550V sareng 800V sareng dianggo pikeun sirkuit AC 50 / 60Hz, dipeunteun tegangan operasi AC 400V (atanapi handap), dipeunteun operasi ayeuna dugi ka 1600A kusabab jarang robih sareng ngamimitian motor. Produkna cocog IEC60947- 2 standar.


  • Ngaran modél: TOS1
  • Jumlah Kutub: 3P
  • Dinilai Tegangan Operasi: 400V AC
  • Dipeunteun Ayeuna: 100A, 125A, 160A, 250A, 400A, 630A, 800A ~ 1600A
  • Jenis Kurva: A
  • Beurat: 1,95kg
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ


    https://www.risinenergy.com/pv-fuse-breaker/

    Kauntungannana AC PKS 125A 160A 250A

    Pemutus sirkuit kasus anu dicetak, disingget MCCB, mangrupikeun jinis alat panyalindungan listrik anu tiasa dianggo pikeun seueur voltase, sareng frekuensi duanana 50 Hz sareng 60 Hz. Bedana utama antara kasus cetakan sareng pemutus sirkuit miniatur nyaéta yén MCCB tiasa gaduh peringkat ayeuna dugi ka 2.500 ampere, sareng setting perjalanan na biasana tiasa diatur. Bédana tambihan nyaéta PKS condong langkung ageung tibatan MCB. Sapertos kalolobaan jinis pemutus sirkuit, MCCB ngagaduhan tilu fungsi utama:

    • Perlindungan ngalawan overload - arus di luhur nilai peunteun anu tahan langkung lami tibatan anu normal pikeun aplikasi.
    • Perlindungan ngalawan sesar listrik - Nalika aya kalepatan sapertos sirkuit pondok atanapi kalepatan garis, aya arus anu luhur pisan anu kedah kaganggu langsung.
    • Ngahurungkeun sareng mareuman sirkuit - Ieu fungsi anu kirang umum pikeun pemutus sirkuit, tapi éta tiasa dianggo pikeun tujuan éta upami teu aya saklar manual anu cekap.

    Rupa-rupa peringkat ayeuna anu aya ti pemutus sirkuit anu dicetak ngamungkinkeun aranjeunna pikeun dianggo dina rupa-rupa aplikasi. PKS sayogi kalayan peringkat ayeuna anu dibasajankeun nilai handap sapertos 15 ampere, dugi ka peringkat industri sapertos 2.500 ampere. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna dianggo dina aplikasi kakuatan-low sareng kakuatan-tinggi.

    AC MCCB 3P 1

     

    Spésifikasi Téknis AC MCCB 3P Circuit Breaker

    Technical Data of AC MCCB 3P

     

    Diménsi Ayeuna Tinggi Kapasitas Circuit Breaker

    Dimension of AC MCCB

     

     

    Naha Milih Risin?

      · Pangalaman 12 taun di pabrik surya
      · 30 Menit kanggo némbalan saatos nampi E-mail Anjeun
      · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4, Kabel PV
      · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami