Perlindungan Harian Non-médis UV Light Steril Disposable Mask Mask

Pedaran pondok:

Perlindungan poean non-médis UV lampu steril tiasa dianggo masker wajah 10 pcs per kantong plastik disegel, standar CE sareng FDA didaptarkeun, struktur 3 lapisan (2 lapisan lawon non-anyaman sareng 1 lapisan BFE 95% lawon dilebur-ditiup) nyayogikeun cekap perlindungan pikeun lebu, flu jsb, cocog pikeun dijual di toko eceran sareng supermarket.


  • Bahan: Lawon Non anyaman + lawon filter Meltblown + Non anyaman lawon
  • Ukuran: 17,5 * 9,5 cm
  • Fitur: Disable, merenah, debu-buktina, anti-virus
  • Standar: EN149-2001 + A1 2009 , GB / T 32610-2016
  • Pakét: 10 PCS / Kantong, 2000 PCS / CTN
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    daily face mask

    Struktur Produk masker Wajah:

    Topeng raray anu tiasa dianggo nganggo awak topéng, topéng band sareng strip logam. Awak topéng didamel tina lawon non-anyaman sareng lawon nonwoven lebur. Jalur logam didamel tina bahan anu fleksibel.

    Indikator Kinerja Utama:

    Efisiensi filtrasi baktéri kedah henteu kirang ti 95%. Lalawanan ventilasi henteu langkung ageung tina 49Pa / cm2. Jumlah koloni baktéri bakal janten≤100CFU / g. Escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, staphylococcus aureus, hemolytic streptococcus, jamur teu kedah dideteksi.

    H195da4a833484a32b5ad26285c246909D.jpg__wps图片

    Hcc0bef4a5c214b9d8b261402e9d523dcy

    H4552e2700fba4c5fb506cea5d39d33d66.jpg__wps图片

    Kumaha Paké:

    1. Sateuacan dianggo, parios naha bungkusan na dina kaayaan anu saé sareng mastikeun tanggal kadaluarsa produk.

    2. Buka bungkusanna, kaluarkeun topéng, manjangan sareng tarik topéng kana raray ku panangan sareng jaga strip logam paling luhur sareng sampingna sareng tilepan ka luar ka luar; pencét strip logam tina sasak irung kana dua sisi ku ujung jari pikeun nyetak strip logam dina sasak irung sareng masak dina raray.

    H1c0378f4aaa34d249c54e88d6c6565b4z.jpg__wps图片

    H8248c61d2a574b5cb2b0cd4a6a8b62a0r.jpg__wps图片

    H712d1ad0590641d3a047ad4b3ff097f0G.jpg__wps图片Ha248a50fdf714e57a7526ae47cf9cf35F.jpg__wps图片


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

    Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami