COVID 19 Anti Virus Sipil KN95 Earloop Face Mask Respirators

Pedaran pondok:

COVID 19 Anti virus civil KN95 earloop face mask respirators, didamel numutkeun standar GB2626-2006 sareng EN149-2001 + A1 2009, 2 lapis 25gsm 95% BFE lawon dilebur-ditiup, 2 lapis lawon non-anyaman, 1 lapisan kulit katun-friendly, total 5 lapisan pikeun mastikeun efisiensi nyaring tinggi, pad irung tiasa éksternal atanapi antar, gumantung kana sarat konsumén. Label swasta atanapi jasa paket aya.


  • Ngaran Produk: Anti virus sipil KN95 earloop nyanghareupan réspirator masker
  • Bahan: 42% lawon non-anyaman, 29% lawon dilebur-ditiup, 29% katun hawa panas
  • JENIS: KN95
  • Fitur: Ramah-kulit, Nyaman, breathability tinggi, bébas latex
  • Standar: GB2626-2006, EN149: 2001 + AI-2009
  • Pakét: 5 pcs / kantong
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    KN95 face mask

     

    Pedaran topéng raray KN95

    Ngaran Produk Anti virus sipil KN95 earloop nyanghareupan réspirator masker
    Bahan 42% lawon non-anyaman, 29% lawon dilebur-ditiup, 29% katun hawa panas
    Asalna Cina
    Warna Bodas
    Fitur Ramah-kulit, Nyaman, breathability tinggi, bébas laté, Antibakteri
    Standar GB2626-2006, CE EN149: 2001 + A1-2009, FDA

    【KN95】 Épéktip ngajagi anjeun tina virus. Éta henteu disarankeun pikeun penderita panyakit kardiovaskular kusabab kedapna anu luhur.

    【Anti kabut】 Kalayan hidung palastik disumputkeun diwangun dina jembatan tulang rawan anu disumputkeun, tiasa diluyukeun pikeun nyingkahan kekosongan sareng ngirangan nyerep zat berbahaya.

    【Saringan tinggi】 Lapisan jero karbon anu diaktipkeun tiasa nyaring gas atanapi bau anu ngabahayakeun.

    【Nyamanan】 Gelang ceuli elastis tanpa tekanan dina ceuli. lawon kualitas luhur pikeun ngirangan iritasi kulit.

    【Floding】 Tilepan thinsection, ringan sareng gampang dianggo.

     

    Bubuka Masker Pelindung KN95

    vicil mask

     

    Kaunggulan topéng N95

    Earloop Face Mask N95 facs mask

    Naha urang kedah nganggo topéng KN95?

    anti virus mask

     

    Kumaha carana nganggo N95 Respirator

    mask

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

    Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami