COVID-19 Topéng

  • Daily Protection Non-medical UV Light Sterile Disposable Face Mask

    Perlindungan Harian Non-médis UV Light Steril Disposable Mask Mask

    Perlindungan poean non-médis UV lampu steril tiasa dianggo masker wajah 10 pcs per kantong plastik disegel, standar CE sareng FDA didaptarkeun, struktur 3 lapisan (2 lapisan lawon non-anyaman sareng 1 lapisan BFE 95% lawon dilebur-ditiup) nyayogikeun cekap perlindungan pikeun lebu, flu jsb, cocog pikeun dijual di toko eceran sareng supermarket.
  • COVID 19 Anti Virus Civil KN95 Earloop Face Mask Respirators

    COVID 19 Anti Virus Sipil KN95 Earloop Face Mask Respirators

    COVID 19 Anti virus civil KN95 earloop face mask respirators, didamel numutkeun standar GB2626-2006 sareng EN149-2001 + A1 2009, 2 lapis 25gsm 95% BFE lawon dilebur-ditiup, 2 lapis lawon non-anyaman, 1 lapisan kulit katun-friendly, total 5 lapisan pikeun mastikeun efisiensi nyaring tinggi, pad irung tiasa éksternal atanapi antar, gumantung kana sarat konsumén. Label swasta atanapi jasa paket aya.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami