PV Solar MC4 Tool Set kit kit Kanggo MC4 Multifunction Kalebet Crimping Tool Stripping Plier

Pedaran pondok:

Alat Pvt Solar MC4 Set Kit kit Kanggo MC4 Multifunction Kalebet Crimping / Stripping Plier dikirimkeun dina kasus propésional anu tiasa dianggo dina pamasangan fotovoltaik surya, éta ngandung alat crimping, stripping tool, cutter, MC4 spanner, straight / cross obeng, pikeun gancang sareng gampang ngarakit kontak MC4 sareng kabel surya ti ukuran 2.5mm dugi ka 6mm.


Detil Produk

Kumpeni

Pakét

Proyék

Aplikasi

FAQ

Alat Pvt Solar MC4 Set Kit kit Kanggo MC4 Multifunction Kalebet Crimping / Stripping Plier dikirimkeun dina kasus propésional anu tiasa dianggo dina pamasangan fotovoltaik surya, éta ngandung alat crimping, stripping tool, cutter, MC4 spanner, straight / cross obeng, pikeun gancang sareng gampang ngarakit kontak MC4 sareng kabel surya ti ukuran 2.5mm dugi ka 6mm.

 

Tool kits 1

 Kantong pakakas alat TK-1 kalebet: 

· Alat Crimping x 1 pcs 

· Ngabuburit & Nglerem Plier x 1 pcs

· MC4 Spanner x 2pcs

· MC4 Panyambung x 1 pair

 

Tool kits 2

Kantong pakakas alat TK-2 kalebet: 

· Alat Crimping x 1 pcs 

· Alat Pakulitan x 1 pcs

· Kawat cutter x 1 pcs

· Obeng Lempeng x 1 pcs

· Palang obeng x 1 pcs

· MC4 Spanner x 2pcs

· MC4 Panyambung x 1 pair

 

Paket pakakas Surya

tool kit package tool kits package

Alat MC4 Crimping:mc4 crimping tool

 

Alat Ngalindarkeun Kabel Surya

Cable stripper

 

spanner 3

Pamasangan Konektor Surya MC4 sareng Kabel Surya

MC4 connector installtion

MC4 Terminal crimping

 

 

Naha Milih Urang?

· 10 taun pangalaman dina industri surya sareng dagang

·  30 Menit kanggo bales saatos nampi E-mail Anjeun

· Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

· Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami