30A 40A 50A 60A 12V 48V Calakan MPPT Surya Ngatur Controller

Pedaran pondok:

30A 40A 50A 60A 12V 48V Cerdas MPPT Solar Charge Controller mangrupikeun titik kakuatan maksimum anu nyukcruk solar charge controller, anu ngagaduhan fungsi target power point, cocog pikeun dianggo dina batré atanapi batré bungkus tanaga surya ngecas sareng beban ngecas kontrol. cocog pikeun sistem tanaga surya ku kisi kalayan voltase lebar. Controll charge solar mangrupikeun bagian kontrol inti tina sadaya sistem catu daya photovoltaic.


  • Ngaran modél: RSMPPT
  • Jenis: MPPT
  • Voltaseu: 12V, 24V, 48V Otomatis Adaption
  • Ayeuna: 10A, 20A, 30A, 40A, 50A, 60A
  • Aplikasi: Carger Controller, Light Controller, Tata Surya Controller
  • Pakét: Kotak individu
  • Detil Produk

    Kumpeni

    Pakét

    Proyék

    Aplikasi

    FAQ

    MPPT 12V 24V 48V solar controller

    Kaunggulan tina MPPT Solar Charge Controller

    · Layar LCD warna LED.
    · Tegangan lega & arus.
    · Disipasi panas saé.
    · Sistem idéntifikasi batré otomatis
    · Pelacakan ayeuna maksimal hartosna gancang ngecas, ngahémat artos.
    · Sampingna tiasa dicabut, antar muka garis anu disumputkeun, aman, éndah kook, nyegah kabocoran.
    · Gigi tandana plat alloy aluminium handap, gampang panas dissipation, manjangkeun umur jasa produk
    · Nalika overcharge, debit jero, sirkuit pondok, bukaan batré, suhu overheating, overvoltage batré · sareng overcurrent, pengontrol sacara otomatis bakal pareum, sareng ngajagaan batré sareng sistem kakuatan.

    12v 24v 48v MPPT.jpg_

    Data Technicale tina MPPT Solar Charge Controller

    Ngaran Modél RSMPPT10 RSMPPT20 RSMPPT30 RSMPPT40 RSMPPT50 RSMPPT60
    Ayeuna 10A 20A 30A 40A 50A 60A
    Max kakuatan Daya 2880W
    Tegangan Max PV 90V
    Jenis Batré Batréna diségél
    Ngapung Muatan 14.4V 28.8V 57.6V
    Eureun eureun 11.5V 23V 46V
    Lepaskeun Sambungkeun deui 15V 30V 60V
    Kaluaran USB 5V / 2A, USB * 2
    Suhu Operasi -20 ℃ ~ + 40 ℃
    Aplikasi Carger Controller, Solar PV System Controller, Lampu Controller
    Sertipikat ROHS, CE, ISO9001, ISO14001
    Ukuran Produk MPPT (CM) 13 * 15.6 * 5 15.3 * 19 * 5 19.3 * 22.7 * 5.8
    Ukuran bungkusan (CM) 20.5 * 19.5 * 7.5 22.5 * 22.5 * 7.5 26.5 * 25.5 * 8
    Tegangan Sistem 12V 24V 48V Otomatis Adaption
    Input Daya Surya Max 240W / 480W / 960W 480W / 960W / 1600W 720W / 1440W / 2880W
    Modul Ayeuna 20A Max. 40A Max. 60A
     NW / GW 0,5 / 0,6KG 0,6 / 0,8KG 0,9 / 1.2KG

     

    Data Produk MPPT PV Controll Charge

    H0f4b2d5eb4414ae89bef8081cc65e7c8Y.jpg_

    H0e85f9cb914e48629a71aebe639c1be2F.jpg_

    MPPT display

    H591c5f1a65ab40c99f9b8a126938a7bf8.jpg_

    advantage solar controller

    H2255c603640049f0bec2f71a014e5f00v.jpg_

    Paket MPPT Solar controller (kotak Individu)

    H1394032dfa00486f80ff5882bedf38e0xHecf5cba7357f496db1a69ab9b9f24e3bw

    Naha Milih Urang?

    · 10 taun pangalaman dina industri surya sareng dagang

    ·  30 Menit kanggo bales saatos nampi E-mail Anjeun

    · Garansi 25 Taun pikeun Panyambung MC4 Surya, Kabel PV

    · Henteu kompromi kana kualitas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • RISIN ENERGY CO., TERBATAS. didirikeun taun 2010 sareng tempatna di "Pabrik Dunya" anu kawéntar, Kota Dongguan. Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, RISIN ENERGY parantos janten pamimpin Cina anu terkenal, dipercaya sareng dipercaya pikeun Solar PV Cable, Solar PV Connector, PV fuse holder, DC Circuit Breakers, Solar Charger Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector, Waterproof Connector, Perakitan Kabel PV, sareng sababaraha jinis aksésoris sistem fotovoltaik.

    车间实验室 证书

    Kami RINSIN ENERGY mangrupikeun supplier OEM & ODM propésional pikeun Solar Cable sareng MC4 Solar Connector.

    Kami tiasa nyayogikeun sababaraha bungkus sapertos gulungan kabel, karton, drum kai, gulungan sareng palét pikeun jumlah anu béda nalika anjeun nyungkeun.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun pilihan pangiriman anu béda pikeun kabel surya sareng konektor MC4 di panjuru dunya, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMAX, FOB, CIF, DDP ku laut / ku hawa.

    包装 Catalogue of Solar Cable and MC4

    Kami ENERGI RISIN parantos nyayogikeun produk surya (Kabel Surya sareng Konektor Surya MC4) pikeun proyék-proyék stasiun surya di panjuru dunya, anu perenahna di Asia Tenggara, Oceania, Amérika Kidul-Kalér, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa jsb.工程

    Sistem surya kaasup panel surya, bracket ningkatna surya, kabel surya, konektor surya MC4, Crimper & Spanner solar tool kit, PV Combiner Box, PV DC Fuse, DC Circuit Breaker, DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load alat, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb.

    Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

    Solar system components

    Solar system connection

    Q1: Naon Produk Utama perusahaan anjeun? Anjeun Pabrikan atanapi padagang?

           Produk utama kami nyaéta Kabel SuryaMC4 Panyambung Surya, PV Fuse Holder, DC Circuit breakers, Solar Charge Controller, Micro Grid Inverter, Anderson Power Connector sareng produk-produk relatif surya anu sanés.Kami Produsén anu gaduh langkung ti 10taun pangalaman dina surya.

    Q2: Kumaha kuring kéngingkeun Quotation tina produk?

           Kirim Pesen anjeun ka kami ku E-mail: sales @ risinenergy.com, urang bakal bales anjeun dina waktos 30Minutes dina Waktos Padamelan.

    Q3: Kumaha perusahaan anjeun ngeunaan Kontrol Kualitas?

          1) Sadaya bahan baku kami milih hiji kualitas luhur.

          2) Pagawé propésional & Terampil paduli unggal detil dina nanganan ngahasilkeun.

          3) Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.

    Q4: Naha anjeun nyayogikeun Layanan Proyék OEM?

           Urutan OEM & ODM wilujeng sumping sareng urang gaduh pangalaman suksés dina proyék OEM.

    Naon deui, tim R&D kami bakal masihan anjeun saran profesional.

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa Candak Sampel?

           Kami hormat nawiskeun anjeun sampel GRATIS, tapi anjeun panginten kedah mayar biaya kurir.Upami anjeun gaduh akun kurir, anjeun tiasa ngirim kurir anjeun pikeun ngumpulkeun sampel.

    Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman?

          1) Pikeun Sampel: 1-3 Dinten;

          2) Kanggo Pesenan alit: 3-10 Dinten;

          3) Pikeun Pesenan masal: 10-18 Dinten.

  • Punten pasihkeun kami inpormasi berharga anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami