Sistem Tenaga Surya 100kW pikeun perusahaan asuransi IAG di Australia

Kami RÉSÉN énergi dina tahap akhir komisioning sistem tanaga Surya 100kW ieu kanggo IAG, perusahaan asuransi umum panggedéna di Australia sareng Selandia Anyar, di pusat data Melbourne na.

Surya mangrupikeun bagian penting tina Rencana Aksi Iklim IAG, sareng kelompokna nétral karbon ti saprak 2012.

100kW solar energy system for IAG in Australia New Zealand

100kW solar energy system for IAG in New Zealand


Pos waktos: Okt-22-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami