Instalasi 2.27 MW Solar PV Rooftop di Tay Ninh Propinsi Vietnam

Artos anu disimpen mangrupikeun artos sanés!

Pamasangan atap 2,27 MW di propinsi Tay Ninh, Vietnam, sareng urang #stringinverter SG50CX sareng SG110CX ngahémat New Wide Enterprise CO., LTD. pabrik ti naék # listrik. Saatos kasuksésan fase ka-1 (570 kWp) tina proyék éta, New Wide mutuskeun pikeun manjangkeun pamasangan surya ka sadaya atap pabrikna, nyandak kapasitas total dipasang janten 2,27 MW.

2.27 MW rooftop installations in Tay Ninh province, Vietnam

2.27 MW rooftop installations in Tay Ninh province, Vietnam 1


Pos waktos: Okt-03-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami