Sistem hateup surya anu tiasa dilipat pikeun parkir mobil sareng EV ngecas di Appenzellerland Switzerland

Nembe, dhp téknologi AG ngungkabkeun téknologi atap surya anu tiasa dilipat na "Horizon" di Appenzellerland, Swiss. Sunman mangrupikeun panyadia modul pikeun proyék ieu.Énergi Risin nya éta Panyambung surya MC4 jeung masang pakakas pikeun proyék ieu.

420 kWp dilipat #solar hateupna nutupan tempat parkir mobil kabel Jakobsbad-Kronberg sareng bakal ngalaksanakeun sababaraha kagiatan di tempat, sapertos muatan EV sareng operasi mobil kabel. 

Foldable solar roof system for car parking 1

Foldable solar roof system for car parking 2

Foldable solar roof system for car parking 3

 


Waktos Post: Sep-16-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami