Di jantung nagara batubara NSW, Lithgow kabukti kana panyumputan batré surya sareng Tesla di atap

Déwan Kota Lithgow smack-bang di kentel nagara batubara NSW, sakurilingna aya tempat sampah ku pembangkit listrik batubara (seuseueurna ditutup). Nanging, kekebalan panyimpenan tanaga surya sareng tanaga pikeun pareum listrik anu ditimbulkeun ku kaayaan darurat sapertos kebakaran rungkun, ogé tujuan komunitas Déwan nyalira, hartosna waktosna robih.

Sistem 74.1kW Déwan Kota Lithgow di luhur Gedong Administrasi na ngecas sistem panyimpen énergi batré 81kWh Tesla. 

Cicih Pagunungan Biru sareng di tengah nagara batu bara New South Wales, handapeun kalangkang pondok tina dua pembangkit listrik pembakaran batubara caket dieu (hiji, Wallerawang, ayeuna ditutup ku EnergyAustralia kusabab kurangna paménta), Déwan Kota Lithgow ngala hadiah tina surya PV sareng genep Tesla Powerwalls. 

Déwan nembé dipasang sistem 74.1 kW di luhur Gedong Administrasi na dimana nyéépkeun waktos na kanggo ngeusi 81 kWh sistem panyimpen énergi Tesla pikeun ngaktipkeun tugas administrasi dina wengi. 

"Sistem ieu ogé bakal mastikeun yén gedong administrasi déwan tiasa tetep operasional upami pareum listrik," saur Walikota Déwan Kota Lithgow, Councilor Ray Thompson, "anu nyarioskeun paningkatan kontinuitas bisnis dina kaayaan darurat."


81 kWh nilai Tesla Powerwalls Sekutu sareng inverters Fronius.

Tangtosna, harga henteu tiasa diamankeun dina kaayaan darurat. Sakuliah Australia, khususna di daérah rawan bushfire (janten, dasarna dimana-mana), lokasi jasa darurat anu penting mimiti sadar nilaina panémbong surya sareng énergi tiasa disayogikeun upami padam listrik dipicu ku seuneu anu lega.

Dina Juli taun ayeuna, Stasion Seuneu Malmsbury di Victoria nampi batréna 13.5 kW Tesla Powerwall 2 sareng sistem tatasurya anu ngiringan ngalangkungan kamurahan sareng waragad ti Bank Australia sareng program Solar Bulk Buy Komunitas Solar Victorian Greenhouse Alliance.

"Batréna mastikeun yén urang tiasa beroperasi sareng ngaréspon ti stasiun pemadam kebakaran nalika pareuman listrik sareng éta ogé tiasa janten hub pikeun masarakat dina waktos anu sasarengan," saur Kaptén Brigadir Seuneu Malmsbury Tony Stephens. 

Yén stasiun pemadam kebakaran ayeuna ampir keuna kana pareum listrik, Stephens resep pisan nyatet yén nalika pareum sareng krisis, "anggota masarakat anu kapangaruhan tiasa ngagunakeunana pikeun komunikasi, neundeun ubar-ubaran, kulkas sareng internét dina kaayaan anu parah." 

Pamasangan Déwan Kota Lithgow asalna salaku bagian tina Rencana Strategis Komunitas Déwan 2030, anu kalebet ambisi pikeun panggunaan sumber énergi alternatip anu ningkat sareng mémang berkelanjutan, ogé ngirangan émisi bahan bakar fosil. 

"Ieu ngan ukur salah sahiji proyek Déwan anu tujuanna pikeun ningkatkeun épisiénsi sareng kaéféktivitas organisasi," sambung Thompson. "Déwan sareng Administrasi teras-terasan ningali masa depan sareng ngarebut kasempetan pikeun ngabarukeun sareng nyobian anu énggal pikeun kamajuan Litgow."


Waktos Posting: Dec-09-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami