Bank dahareun New Jersey nampi sumbangan tina susunan surya atap 33-kW

flemington-food-pantry

Pantry Area Flemington Area, ngaladénan Hunterdon County, New Jersey, ngarayakeun sareng ngenalkeun pamasangan susunan surya anyarna sareng motong pita tanggal 18 Nov di Flemington Area Food Pantry.

Proyék ieu dimungkinkeun ku usaha sumbangan kolaborasi diantara pamimpin industri surya anu kasohor sareng sukarelawan komunitas, masing-masing nyayogikeun komponén masing-masing.

Diantara sadaya pihak anu masihan sumbangan pikeun ngajantenkeun pamasangan éta kanyataan, pantry khususna kedah hatur nuhun - murid SMA Hunterdon Kalér, Evan Kuster.

"Salaku sukarelawan di Food Pantry, kuring sadar yén aranjeunna ngagaduhan biaya listrik anu penting pikeun kulkas sareng beku na panginten yén tanaga surya tiasa ngahémat anggaranana," dibagi Kuster, murid Menengah Hunter Hunter Utara, Kelas 2022. "Abdi bapak damel di perusahaan pangembangan énergi surya anu disebat Merit SI, sareng anjeunna nyarankeun urang nyungkeun sumbangan kanggo dana sistem ieu. "

Janten Kusters naros, sareng pamimpin industri surya ngaréspon. Ngiringan saurna visi pangaruhna, sabak pinuh ku mitra proyék kalebet Solar Kahiji, OMCO Solar, SMA Amérika sareng Kontrak Listrik Pro Circuit ditandatanganan kana proyék éta. Sacara koléktif, aranjeunna nyumbangkeun sadayana instalasi panonpoe ka pantry, ngagentoskeun tagihan listrik taunan $ 10.556 (2019). Ayeuna, sistem 33-kW énggal ngamungkinkeun dana éta dialokasikan pikeun ngagaleuh tuangeun kanggo komunitasna - cekap kanggo nyiapkeun 6,360 tuang.

Jeannine Gorman, diréktur eksekutif Fryington Area Food Pantry, nekenkeun gravitasi asét anyar ieu. "Unggal dolar anu urang nyéépkeun tagihan listrik urang mangrupikeun hiji dolar kirang anu urang tiasa nyéépkeun tuangeun pikeun masarakat," saur Gorman. "Kami ngalaksanakeun misi urang unggal dinten; éta motivasi pisan pikeun urang terang yén para ahli cukup paduli pikeun nyumbangkeun waktos, bakat sareng pasokanna pikeun ngabantosan urang pikeun terus ngalayanan kabutuhan masarakat urang. ”

Pintonan kamurahan ieu henteu tiasa janten timelier, nunjukkeun pangaruh dahsyat tina pandemi COVID-19. Antara Maret sareng Méi, aya 400 pendaftar énggal di pantry, sareng dina genep bulan kahiji taun, aranjeunna ningali kanaékan 30% dina pelangganna. Numutkeun ka Gorman, "asa-asa dina nyanghareupan kulawarga sabab aranjeunna kedah nyungkeun bantosan" mangrupikeun bukti yén pandemi éta ngagaduhan pangaruh anu ngalumpuhkeun, dugi ka tingkat kabutuhan anu aranjeunna henteu pernah ngalaman sateuacanna.

Tom Kuster, CEO Merit SI sareng bapak Evan, bangga mingpin proyék éta. "Nyanghareupan pandemi global ieu pasti aya anu pikasieuneun pikeun sadaya urang Amérika, tapi sacara khusus hésé pikeun komunitas anu kirang ngagaduhan jasa sareng résiko," saur Kuster. "Di Merit SI, kami yakin peran kami salaku warga perusahaan nyaéta nganuhunkeun kakuatan sareng masihan bantosan dimana waé peryogi anu paling ageung."

Merit SI nyayogikeun desain infrastruktur sareng rékayasa, tapi ogé bertindak salaku koordinator, nyandak seueur pamaén penting dina dewan pikeun ngajantenkeunana. "Kami ngahaturkeun nuhun ka mitra kami pikeun nyumbangkeun waktos, kaahlian, sareng solusi pikeun proyék ieu, anu bakal ngabantosan komunitas ieu salami waktos anu parah sareng anu teu acan pernah dilakukeun ieu," saur Kuster.

Modél surya pilem ipis canggih disumbangkeun ku First Solar. OMCO Solar, komunitas sareng skala skala OEM tina tracker surya sareng solusi rak, dipasang dina susunan pantry. SMA America nyumbangkeun inverter Sunny Tripower CORE1.

Kontraktor Listrik Pro Circuit dipasang dina susunan, nyumbangkeun sadaya tanaga listrik sareng umum.

"Kuring kagum kana sadaya kolaborasi di antara seueur perusahaan anu komitmen kana proyék éta ... Abdi hoyong hatur ka sadaya donatur, sareng individu anu ngajantenkeun ieu tiasa dilakukeun," saur Evan Kuster. "Éta mangrupikeun lampu anu positip pikeun urang sadayana pikeun ngabantosan tatangga bari ngahégak pangaruh parobihan iklim."


Waktos Post: Nov-19-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami