Risen Energy pikeun nyayogikeun 20MW modul 500W pikeun Téknik Tokai anu berbasis di Malaysia, ngalambangkeun urutan mimiti dunya pikeun modul anu langkung kuat

东方日升新能源股份有限公司Risen Energy Co., Ltd. nembé damel kontrak kolaborasi sareng Shah Alam, Tokai Engineering (M) Sdn. Bhd. Dina kontrak, sungut Cina bakal nyayogikeun 20MW modul PV surya efisiensi tinggi pikeun perusahaan Malaysia. Éta ngagambarkeun urutan mimiti dunya pikeun modul 500W sareng conto sanés kapamimpinan Risen Energy dina jaman PV 5.0.
 
image.png
Kalayan pangalaman 27 taun, Tokai parantos janten investor solusi surya anu mantep salaku hasil tina solusi anu komprehensif, khusus sareng kualitas luhur. Salaku pelopor ngaluncurkeun modul efisiensi tinggi 500W munggaran di dunya, Risen Energy bakal nyayogikeun modul nganggo wafer silikon monocrystalline G12 (210mm) ka Tokai. Modulna tiasa ngirangan kasaimbangan-sistem (BOS) biaya 9,6% sareng biaya énergi anu ditingkat (LCOE) ku 6%, bari ningkatkeun kaluaran garis tunggal 30%.
 
Ngomentaran ngeunaan kemitraan éta, CEO Tokai Group Dato 'Ir. Jimmy Lim Lai Ho nyarios: "Risen Energy mingpin industri dina nganut jaman PV 5.0 kalayan modul efisiensi tinggi 500W dumasar téknologi canggih. Kami resep pisan ngiringan kolaborasi ieu sareng Risen Energy sareng ngarepkeun pangiriman sareng panerapan modul gancang-gancang kalayan tujuan pikeun ngahontal biaya listrik anu ditingkat handap sareng tingkat panghasilan anu langkung luhur tina tanaga anu dihasilkeun. "
 
Diréktur pamasaran global Risen Energy Leon Chuang nyarios, "Kami pisan ngahargaan tiasa nyayogikeun Tokai ku modul efisiensi tinggi 500W, anu ngagaduhan sababaraha kaunggulan. Salaku panyadia modul 500W munggaran di dunya, kami yakin sareng kompeten dina kalungguhan dina jaman PV 5.0. Kami bakal tetep komitmen kana pendekatan R&D anu fokus kana produk murah, efisiensi tinggi ogé solusi anu minuhan paménta pasar. Kami ogé ngarepkeun kerjasama sareng langkung seueur mitra pikeun ngabantosan industri PV ngarangkul era anyar modul kaluaran tinggi anu diproduksi massal. "
Tautan tina https://en.risenenergy.com/index.php?c=show&id=576

Pos waktos: Okt-15-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami