Risin Energy ngondang anjeun ka MINGGU ENERGI ENERGI ASEAN 2020

RISIN ASEAN CLEAN ENERGY WEEK

Risin Energy ngundang anjeun kana MINGGU ENERGI BERBERSIH ASEAN 2020!
- Perundingan berharga anu fokus kana pasar Vietnam, Malaysia, Indonesia, Myanmar & Filipina.
- 3500+ hadirin, 60+ spiker, 30+ sési sareng 40+ ruang virtual

Tepang di ditu. https://www.aseancleanenergyweek.com/virtual 

Ayeuna langkung ti kantos, penting pisan pikeun tetep nyambung sareng pipikiran. Kalayan platform virtual Week Energy Clean Bersih anyar kami, anjeun bakal tiasa ngalakukeun éta. Anjeun bakal tiasa nyambung sareng mitra sareng réncang, ngadangu ti pamimpin industri sareng ngukur tolok ukur produk anjeun ngalawan pesaing anjeun. Sapanjang lagu sareng sési konperénsi virtual, anjeun bakal tiasa sambung sareng CxOs anu nyanghareupan tangtangan anu sami, ngabagi prakték anu pangsaéna, sareng nyusun strategi pikeun léngkah-léngkah anjeun dina pasar énergi terbarukan ASEAN.

#RISIN ENERGY kabel #solar Panyambung surya # mc4 #dc circuit breaker # inverters #PV #sustainability #greentech
#tenaga #daharikeun #tanaga surya #greenenergy #renewableenergysystems #renewableenergy #cleantech #solar Minggu Energi Bersih ASEAN Virtual 2020


Waktos Post: Nov-14-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami