Sungrow Power ngawangun pamasangan surya ngambang inovatif di Guangxi Cina

Matahari, cai sareng Sungrow gabung pikeun nganteurkeun énergi bersih di Guangxi, Cina kalayan ngambang inovatif ieu #solar pamasangan.

Sistem tatasurya kalebet panel surya, bracket ningkatna surya,kabel surya,Panyambung surya MC4,Alat pakakas surya Crimper & Spanner, Kotak Kombinasi PV,Sekering DC DC,DC Circuit Breaker,DC SPD, DC MCCB, Solar Battery, DC MCB, DC Load device, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor jsb. .

Aya seueur kaunggulan sistem tanaga surya, kaamanan di anggo, bébas polusi, teu aya sora, énergi kakuatan kualitas luhur, henteu aya wates pikeun daérah distribusi sumberdaya, teu aya limbah bahan bakar sareng konstruksi jangka pondok. Éta sababna tanaga surya janten pangageungna énergi populér sareng diwanohkeun di panjuru dunya.

solar project in Guangxi 1

solar project in Guangxi 2

solar project in Guangxi 3


Waktos Post: Sep-16-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami