Naon bédana Solar PV Cable PV1-F sareng H1Z2Z2-K standar?

solar cable advantage

Kabel photovoltaic (PV) urang dimaksudkeun pikeun saling nyambungkeun catu daya dina sistem fotovoltaik énergi anu tiasa diénggalkeun sapertos panel surya dina peternakan tanaga surya. Kabel panel surya ieu cocog pikeun pamasangan anu tetep, internal sareng éksternal, sareng dina saluran atanapi sistem, tapi sanés kanggo pamakaman langsung.

Datasheet of 1500V Single core Solar Cable

Didamel ngalawan Standar Éropa EN 50618 pangénggalna sareng sebutan H1Z2Z2-K anu harmonis, Kabel Solar DC ieu khususna kabel anu dianggo dina sistem Photovoltaic (PV), sareng khususna kanggo dipasang di sisi Direct Direct (DC) kalayan DC nominal voltase nepi ka 1.5kV antara konduktor ogé antara konduktor sareng bumi, sareng henteu langkung ti 1800V. EN 50618 meryogikeun kabel janten haseup rendah enol halogén sareng janten konduktor tambaga dilapis timah sareng inti tunggal sareng insulasi silang sareng sarung. Kabel diperyogikeun pikeun diuji dina tegangan 11kV AC 50Hz sareng ngagaduhan suhu operasi -40oC dugi + 90oC. H1Z2Z2-K ngagantikeun kabel PV1-F anu disatujuan TÜV sateuacanna.

Datasheet of 1000V Single core Solar Cable

Sanyawa anu digunakeun dina isolasi kabel luar bumi sareng luar ieu halogén bébas sambung silang, maka rujukan kana kabel ieu salaku "kabel listrik tanaga surya anu numbu". Selubung standar EN50618 ngagaduhan témbok anu langkung kandel tibatan vérsi kabel PV1-F.

Sapertos kabel TÜV PV1-F, kabel EN50618 nguntungkeun tina insulasi ganda nawiskeun kaamanan anu ningkat. Isolasi Low Smoke Zero Halogen (LSZH) sareng sarung ngajantenkeun aranjeunna cocog dianggo dina lingkungan dimana haseup korosif tiasa nunjukkeun résiko kahirupan manusa upami aya seuneu.

 

PANEL PANAS SOLAR JEUNG AKSESORI 

Kanggo spésifikasi téknis lengkep mangga tingal datasheet atanapi nyarios ka tim téknis kami pikeun langkung seueur naséhat. Asesoris kabel surya ogé sayogi.

Kabel PV ieu tahan tahan ozon numutkeun BS EN 50396, tahan UV numutkeun HD605 / A1, sareng diuji katahananana numutkeun EN 60216. Pikeun waktos anu kawates, kabel fotovoltaik TÜV anu disatujuan TÜV bakal tetep aya tina stok .

Kisaran kabel anu langkung lega pikeun pamasangan terbarukan ogé sayogi kalebet turbin angin darat sareng darat, produksi hidroéléktrik sareng biomassa ogé sayogi.


Waktos Post: Nov-29-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami