Naon anu tiasa dilakukeun skala EPC surya sareng pamekar pikeun suksés operasi

Ku Doug Broach, Manajer Pangembangan Bisnis TrinaPro

Kalayan analis industri ramalan tailwinds anu kuat pikeun surya skala utiliti, EPCs sareng pamekar proyek kedah siap-siap mekarkeun operasionalna pikeun minuhan paménta anu ngembang ieu. Sagampil sareng usaha bisnis naon waé, prosés operasi skala ogé ditepikeun ku résiko boh kasempetan.

Pertimbangkeun lima léngkah ieu pikeun suksés skala operasi surya utiliti:

Ngalancarkeun pangadaan kalayan balanja hiji-hiji

Operasi skala peryogi nerapkeun fitur-fitur anyar anu ngajantenkeun bisnis langkung épisién sareng lancar. Misalna, tibatan kaayaan sababaraha panyadia sareng distributor pikeun nyumponan paménta nalika skala, pangadaan tiasa disederhanakeun sareng disederhanakeun.

Salah sahiji cara pikeun ngalaksanakeun ieu ngalibatkeun ngahijikeun sadayana modul sareng pengadaan komponén kana éntitas tunggal pikeun balanja hiji-hiji. Ieu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun mésér ti seueur distributor sareng supplier, teras koordinasi pengiriman barang sareng pangiriman logistik anu misah sareng masing-masing.

Nyepetkeun waktos interkonéksi

Sanaos listrik tingkat listrik proyek (LCOE) tingkat rata-rata proyék surya anu teras turun, biaya tenaga kerja konstruksi nuju naék. Ieu leres-leres leres di tempat-tempat sapertos Texas, dimana séktor énergi sanés sapertos fracking sareng pengeboran arah bersaing pikeun calon padamelan anu sami sareng proyek surya utilitas.

Biaya pangwangunan proyék anu langkung handap kalayan waktos hubungan anu langkung gancang. Ieu nyingkahan reureuh bari ngajaga proyék dina jadwal sareng anggaran. Solusi surya utilitas Turnkey ngabantosan ngajantenkeun sistem langkung gancang bari mastikeun interoperabilitas komponén sareng jaringan antar-ubin anu gancang.

Gancang ROI kalayan énergi anu langkung ageung

Ngagaduhan langkung seueur sumberdaya di sisi mangrupikeun aspek penting anu diperyogikeun pikeun hasil ngaukur operasi. Ieu ngamungkinkeun kasempetan pikeun investasi deui anu langkung ageung pikeun perusahaan kanggo ngagaleuh peralatan tambahan, nyewa padamel anyar sareng ngagedekeun fasilitas.

Ngahijikeun modul, inverter sareng pelacak sumbu-tunggal tiasa ningkatkeun interoperabilitas komponén sareng naekeun kauntungan énergi. Ningkatkeun kauntungan énergi ngagancangkeun ROI, anu ngabantosan pamangku kapentingan pikeun nyayogikeun langkung seueur sumberdaya pikeun proyék-proyék anyar pikeun numuhkeun usahana.

Pertimbangkeun ngudag investor institusional pikeun pembiayaan

Milarian pembiayaan leres sareng investor penting pisan pikeun skala. Investor institusional, sapertos dana mancén, asuransi sareng infrastruktur, sok waspada pikeun proyék-proyék padet anu nyayogikeun pangasilan "jangka panjang" sapertos jangka panjang.

Nalika solar tanaga surya terus mekar sareng nyayogikeun pangasilan anu saluyu, seueur investor institusional ieu ayeuna ningali éta salaku aset poténsial. Badan Energi Terbaruan Internasional (IRENA) ngalaporkeun a kamekaran jumlah proyék énergi anu tiasa dibaru langsung anu ngalibatkeun investor institusional dina 2018. Nanging, proyék-proyék ieu ngan ukur nyatakeun sakitar 2 persén inpéstasi, nunjukkeun poténsi modal institusional parantos seueur dianggo.

Mitra sareng panyadia solusi surya sadayana-dina-hiji

Optimiskeun sadayana léngkah ieu kana hiji prosés seamless tiasa janten salah sahiji bagian anu paling hese dina operasi skala. Ngalaksanakeun teuing padamelan tanpa padamelan anu cekap pikeun ngatur sadayana? Kualitas padamelan sangsara sareng tenggat waktos lasut. Sacara proaktif nyewa langkung seueur karyawan tibatan jumlah padamelan anu lebet? Buruh padamelan langkung mahal tibatan langit tanpa modal anu sumping pikeun nanggung biaya ieu.

Milarian kasaimbangan anu leres téh rumit. Nanging, damel sareng panyadia solusi surya pinter sadaya-dina-hiji tiasa dianggo salaku ékualiser anu saé pikeun operasi skala.

Éta tempat Solusi TrinaPro asup. Kalayan TrinaPro, pamangku kapentingan tiasa nyerahkeun léngkah-léngkah sapertos pengadaan, desain, interkonéksi sareng O&M. Hal ieu ngamungkinkeun pamangku kapentingan pikeun museurkeun hal-hal sanés, sapertos asal langkung seueur lead sareng ngarengsekeun poéna pikeun operasi skala.

Parios Buku Panduan Solusi TrinaPro gratis pikeun diajar langkung seueur ngeunaan kumaha carana suksés operasi surya utiliti.

Ieu mangrupikeun cicilan katilu dina séri opat bagéan dina surya skala utiliti. Pariksa deui pas pikeun angsuran salajengna.


Pos waktos: Okt-29-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami